Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
KGKM zagrożone
Topiony_serek • 2014-02-06, 20:07
To co się wyprawia w tym kraju nie przestaje mnie zadziwiać...

KGHM-owi grozi utrata monopolu na wydobywanie miedzi na Dolnym Śląsku. Ministerstwo Środowiska przyznało właśnie koncesję na eksplorację dużego złoża w okolicach Głogowa spółce... z Kanady.

Ministerstwo utrudnia rozwój KGHM w Polsce? Najwyraźniej tak...
Do tej pory małe firmy otrzymywały koncesje na opracowanie niewielkich złóż na Dolnym Śląsku. Prawo do nich i tak kupował później KGHM po wyższej cenie. Jednak w tym wypadku chodzi o 8 milionów ton miedzi, jeszcze w postaci rudy, przyznanej spółce-córce kanadyjskiej firmy.

Rzecznik resortu środowiska Paweł Mikusek twierdzi, że ta oferta był najlepsza. "Nie ma tutaj znaczenia pochodzenie firmy czy jakieś inne, pozamerytoryczne względy" - oświadczył rzecznik.

To zaskakujące, bo skarb naszego państwa ma ponad 37% udziałów w KGHM!!! Nie ma to jak strzelić sobie samobója.
Moim zdaniem nieźle posmarowano komuś łapki (nie jednemu) i tym sposobem rozkrada się nasz kraj. Ciekawe czy media podejmą temat czy dalej będą pierdolić o gender?
Bo do polityki to trzeba brać ludzi co się dorobili i nie chcą się nachapać. A przynajmniej udowodnili że potrafią gospodarować pieniędzmi.

źródło [color=A6A6A6][/color]
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
rav4ever 2014-02-06, 23:24
Nie no pierdole, kurwa niech sejm sprzedadzą i dadzą Niemcom pod rządzenie, bo tak jak swój, to nie wyrucha żodyn obcy. Żodyn.
Zgłoś
dzendzej1994 2014-02-06, 23:31
Kurwa mać.
Zgłoś
Cienió 2014-02-06, 23:40
emisiowa napisał/a:

Czekam, aż w końcu nadejdzie chwila, gdy powiemy "dość" i oderwiemy świnie od koryta.

Szkoda, że wtedy już będzie za późno na cokolwiek
Zgłoś
TIwyrywaDRZWI 2014-02-06, 23:46
Strzelić sobie samobója? Kolego my to rozdanie już dawno przegraliśmy a może raczej przegrywamy od 49 (co najmniej) Użalają się nad ukrainą a mamy to samo tyle, że oni mają chociaż wybór - but niemiec albo but bolszewików, my jesteśmy pod jednym i pod drugim, nie miejmy złudzeń.
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-02-06, 23:48 2
Ja pierdole, co za pojebani ludzie na tym forum...
Zgłoś
Sobut16 2014-02-06, 23:52
tyle miedzi, ale by było kasy na piwo >.<
Zgłoś
cober 2014-02-06, 23:56
Tuskie znowu wzięły w łapę za sprzedanie Polski.
Zgłoś
Chuck_Taylor 2014-02-06, 23:58 3
Źle, że nie będzie monopolu? Wydaję mi się, że wręcz przeciwnie...
Zgłoś
BryanK 2014-02-07, 0:05
zastanawiam się dlaczego jesteście zdziwieni? Przecież tego typu absurdy w tym kraju to chleb powszedni. Każdy patrzy tylko i wyłącznie na własny interes i nawet koncesje dają bo dostali pieniądze, które wsadzili po kieszeniach. Tutaj każdy orze jak może i dla paru zielonych zrobi wszystko! Nawet sprzeda własny kraj! Bo co to ich i WAS obchodzi? Wielu z was się wypowiada, że to jest absurdalne, chore, jak tak można? A podejrzewam ,że co najmniej co trzeci z was zrobiłby podobnie by utrzymać się w swoim ciepłym kurwidołku. Trzeba mieć zasady i godność. Palcem nie pokazuję ale ilu z was może z ręką na sercu powiedzieć ,że jest uczciwym obywatelem?
Zgłoś
Rulkowsky 2014-02-07, 0:06
Płakać się chce, widząc co oni kurwa odpierdalają !
Zgłoś
G................n 2014-02-07, 0:07
atak na związki zawodowe i solidarnościowców - osłabaiają wroga
Zgłoś
pi73rmaster 2014-02-07, 1:11
Kurwa, niby sami prawicowcy na sadisticu, a jak czytam komentarze to same lewaki. Tacy narodowi socjaliści to prawie takie sam gówno jak ryży czy inne gendery.
Cytat:

Przecież tego typu absurdy

Jakie absurdy? Wolny rynek! Chociaż w sumie w tak socjalistycznym państwie jak naszym zdroworozsądkowe zachowanie może faktycznie być absurdem.
Zgłoś
maciej113 2014-02-07, 1:24 5
Topiony_serek napisał/a:

Dopóty kopalnie były państwowe - działały
Dopóty stocznie były państwowe - jakoś -+ działały
Dopóty są państwowe - będą istniały i na grzyby dzieci wezmę
Dopóty komunistyczne dinozaury, kurwy, gendery, pijacy, łapówkarze, sprzedawczyki, kłamcy, idioci, lewacy, pseudopatrioci, lenie, perwersy, chuje, moczymordy, świnie, gnoje, słowem politycy będą u władzy - ja nie usnę spokojnie tkając ze zmartwień biało czerwony gobelin...

Dopói kopalnie były państwowe - to my dopłacaliśmy
Dopóki stocznie były państowe - to my dopłacaliśmy
Dopóki lasy były państwowe- gówno prawda, możesz sobie posadzić czy też kupić las. I nawet nie wiesz ale bardzo często zbierasz te grzyby w lasie prywatnym ale nikt tego nie grodzi bo po co.
Nawet nie wiesz o czym mówisz na temat lasów. To jest jedna z bardziej skorumpowanych struktur w Polsce, oparta na kolesiostwie. Ja jestem w pełni za tym żeby zysk z lasów jako że sa państwowe szedł do państwa a nie do leśniczego na remont jego villi.
Zgłoś
marianko040491 2014-02-07, 1:47
KURWA MAĆ! krew mnie zalewa jak czytam takie "niusy"! O co tu do chuja Pana chodzi?ci idioci z "żondu" plują NAM w twarz jak tylko mogą, sprzedają wszystko co mamy tylko po to żeby napchać w własne kieszenie tego ścierwa czym są pieniądze. My jako ludzie już nić nie możemy zrobić na własną rękę, nawet ogórków ukisić i sprzedać jakbyśmy mieli za dużo bo w takiem przypadku jesteśmy kryminalistami. Dlaczego? bo pierdoleni urzędnicy nie dostaną z tego podatku! I to ich boli, że ktoś mógłby z własnej cięzkiej pracy coś mieć dla siebie ale nie, "chcesz coś mieć to ja też muszę mieć z tego interes"...powiedziała władza siedząca w kurwidołku (czyt. sejmie).

PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE JAK WIDZĘ TO CO SIĘ TERAZ DZIEJE. MOI DZIADKOWIE, ICH BRACIA ODDAWALI KREW ZA WOLNOŚĆ! NASI DZIADKOWIE! CZEMU CI SZMACIARZE Z "żondu", Z ZIEMI KTÓRA JEST NASĄCZONA KRWIĄ POLEGŁYCH ZA OJCZYZNĘ, ROBIĄ SOBIE POLE DO INTERESU NA SPRZEDAŻ?! KURWA PYTAM SIĘ CZEMU?!

Kocham Nasz kraj, kocham naszą kulturę, kocham nasze kobiety a najbardziej kocham mojego syna który ma rok i 3 miesiące i jeszcze nie wie co go czeka gdy będzie w moim wieku. Może nie jestem jakiś tam dojarzały, mam dopiero 22 lata ale nawet teraz potrafie dostrzec jak "ludzie" "działający w naszych interesach" tak naprawdę ruchaja nas w dupę! NASZE przyszłe pokolenia będą miały przejebane X razy gorzej jeżeli MY nic teraz z tym nie zrobimy!

MOGĘ ROBIĆ ZA "MIĘSO ARMATNIE" ALE RUSZMY WRESZCIE DUPSKA I OBALMY TEN JEBANY "ŻOND"! NIE DAJMY SOBĄ POMIATAĆ!!!!!!

PS do adminów: przepraszam za nieocenzurowane wulgaryzmy, WIELKIE LITERY i spacje ale delikatniej i jaśniej nei dało się tego Skomentować...

PS2/; Nawet sadol już zaczyna ograniczać mi moje słownictwo niewychowane
Zgłoś
panmorda 2014-02-07, 1:47
No wiesz... Kanadyjski paszport, od razu wiza do USA bezproblemowe wejście, dzieciaki dzieci ustawione i to wszystko za jedyne ujebanie tysięcy Polaczków co tylko głupio pierdolą na klawiaturach w domach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem