📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idź osiemnastoletni prostaczku, do lekcji;)
Ale Pudzian jest tępy ^^, Khalidov miażdży
Kawulski i Lewandowski go wkręcili w ten program jak i u Wojewodzkiego. Sa jego menagerami, wiec staraja sie go wypromowac. Z jednej strony dobrze, z drugiej zle.
chujowy ten żart z Pudzianem
Pojebany Płód napisał/a:
Idź osiemnastoletni prostaczku, do lekcji;)
uuu... no tu Cię trochę ten 18letni prostaczek zmiażdżył, bo Mamed odkąd przyjął polskie obywatelstwo zmienił nazwisko na Chalidow.
pl.wikipedia.org/wiki/Mamed_Chalidow
szanujesz gościa? - pisz jego imię i nazwisko poprawnie...
bo jak nie to Ci dźwignie na łokieć założy
kacper_IK160P napisał/a:
Chalidow, pierdolcu.
moze kurwa od razu Мамед Халидов, tak jak to jest w oryginale?
gowno wiesz i w dupie byles debilu, ale przypierdolic sie trzeba, co nie?
khalidov to zangielszczone nazwisko, chalidow spolszczone, tak i tak jest poprawnie.
a w opisie grammar nazi
@up
kurwa nastepny : D
en.wikipedia.org/wiki/Mamed_Khalidov
I CO TERAZ? : O
Gimby z bluzami MMA są szpecami, co widać po powyższych wypowiedziach. Za chwilę będziemy świadkami konfrontacji siły... głupoty. Flame War czas zacząć. Wy się tu wyzywajcie od pierdolców i debilów, a ja lecę po popcorn.
kacper_IK160P napisał/a:
Chalidow, pierdolcu.
Mamed Chalidow, znany także jako Mamed Khalidov (ros. Мамед Халидов, Mamied Chalidow; ur. 17 lipca 1980 w Groznym)
8 lat napierdalal sie jako Khalidov pierdolcu i wiekszosc ludzi ktorzy sie interesuje tak go pamieta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów