📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
temu co to sprzatal ma u mnie dozywotni props.
Po jaką cholerę trzymasz szklankę na dywaniku łazienkowym przy wejściu do prysznica.
Piwo za materiał własny
Piwo za materiał własny
chyba czas się przeprowadzić
HEhe parę latek temu w święta Bożego Narodzenia, w bloku a dokładnie w tej klatce co ja mieszkam była podobna akcja. Siadamy do stołu (wigilia), nagle ktoś napierdala do drzwi! Otwieram a tam sąsiad z parteru cały mokry, zgrzany itp z tekstem - nie spuszczajcie wody w toalecie! Coś się gdzieś w rurach zapchało i wybija! Mieszkam na drugim piętrze, jest wigilia ni wezwać służby od tych spraw ni co. Mija parę minut sąsiad znów napierdala w drzwi- zdyszany z tekstem błagam pomóżcie! Schodzimy na dół a tam jawnie całe gówno wypływa przez wierzch z kibla na podłogę aż do przedpokoju. Jego żonka lata z wiadrem, dzieciaki ze szmatami itp. Nagle wybiega sąsiad z pierwszego piętra na klatkę schodową - kurwa u mnie też już wybija.... Ja chwila zawiachy i myśl o kurwa ja następny będę (2 piętro w tym samym pionie), a już na pierwszym zaczyna wybijać!.. Wszyscy zapierdalamy po piętrach, włażąc do sąsiadów i przerywając i m wigilie z tekstami - nie używajcie wody, nie spuszczajcie wody w toalecie, bo gówno wybija.. (każde spuszczenie wody szło na dół a potem się cofało i wyłaziło kiblami na dole) Sąsiad popierdzielił do piwnicy i zakręcił całą wodę. Taki to terror świąteczny był hehe. Dosłownie gówniane święta dwa piętra zawalone gównem i szczynami (łazienki i przedpokoje), reszta bez bieżącej wody... Cieszyłem się tylko że nie zdążyło do mnie dojść te "gówno". Pierwszy dzień świąt przyjechała ekipa do tej awarii i udało się naprawić. Sprawcą były wrzucone do kibla zużyte pampersy (obstawialiśmy niegrzeszącą inteligencją sąsiadkę z 4 piętra, ta miała taki talent żeby wyrzucać pampersy do kibla i wodę spuszczać) Wszystko poszło na dół i z kilka sztuk zapchało wszystko. Te święta będzie pamiętać cały pion w mojej klatce i kojarzyć jako gówniane święta. Shit happens
I tak powstał czokapik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów