Po meczu z Czechami kibic wystosowuje apel do Smudy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trener jak trener teraz zacznie sie wylewanie czary goryczy ale tak naprawde to najlepiej przygotowana kadra ostatnich lat... no z tym ze ja zauwazylem, ze lewandowski jak pilki idealnie na szlachecka nozke nie dostal to nawet nie pofatygowal sie podbiedz... pizda kurwa szmata... "gwiazda"
Koleś na prezesa PZPN !
Pięknie grali i to nie tylko dzisiaj,coś zaczęło się dziać w tej reprezentacji...
a gostek powinien dostać lepa na fejs.
Teraz pewnie będzie "kibicował" szwabom,po chuj był na meczu?
a gostek powinien dostać lepa na fejs.
Teraz pewnie będzie "kibicował" szwabom,po chuj był na meczu?
Chuj tam. Wkurwia mnie takie gadanie. To co Smuda zrobił z naszymi Orzełkami to mistrzostwo alchemii ! Może z tego drewna złota nie zrobił ale jakiś tam metal półszlachetny jest. Ale chuj, teraz się nie udało, więc zmieniamy selekcjonera, bo przecież nowy najlepiej wie co poprawić i tak do mundialu. Zaraz ktoś powie, że Smuda odchodzi za porozumieniem stron czy coś, ale kurwa jestem pewien, że on tak chętnie by jeszcze nie uciekał.
Ludzie, którzy krytykują kibica za niemieckie słowa powinni zrozumieć, że zostały one wypowiedziane z tego powodu, że Smuda ma niemieckie obywatelstwo!
Weźcie im lepiej kurwa mimo przegranej podziękujcie bo grali zajebiście, a nie odwracacie się dupą.
Pozdrówka nara.
Pozdrówka nara.
Kurwa przez kilka tygodni ludzie skakali wokół tych nieudaczników, pierdoły miały co chciały i zajebali. Nie wyszli z grupy która przynosi wstyd europejskiej piłce. Coś takiego jak Grecja nigdy nie powinno wyjść z grupy. Za takie coś należy im się wpierdol. Nie ma nic za darmo, jeżeli gdy wygrasz chcesz być królem to musisz się liczyć z tym że gdy przegrasz będziesz chujem. TAK MA BYĆ! Trzeba po nich jeździć bo z Grecją i dzisiaj dali dupy.
Moim zdaniem smuda dobrze naszych wyszkolil. Pragne zauwazyc , ze jestesmy najmlodszym zespolem ktory gra(gral) w Euro2012. Wiec jak na tak mlodych pilkarzy i nie doswiadczonych zagralismy na prawde pieknie. Ja jestem dumny z tego ze jestem Polakiem i z tego jak zagralismy.
I znów się zacznie, jak by Polska wyszła z grupy to trener by był kurwa zajebisty, a że im się nie udało to trzeba na kogoś zwalić więc trener chujowy i niech wypierdala..
Powinni się kurwa uczyć postawy od Irlandzkich kibiców a nie pierdolić głupot.
Brawo Smuda ? za co ku**a? za 3 defensywnych pomocników w meczu, który musieliśmy wygrać ?
A tam pierdolicie! Polska zawsze będzie mistrzem Polski! NIGDY NIKT NAM TEGO TYTUŁU NIE ODBIERZE! DO BOJU ORŁY XDD
stworek napisał/a:
I znów się zacznie, jak by Polska wyszła z grupy to trener by był kurwa zajebisty, a że im się nie udało to trzeba na kogoś zwalić więc trener chujowy i niech wypierdala..
No i bardzo dobrze że się zacznie. Zjebali swoją robotę to mają wpierdol. Jak ci się nowe auto spierdoli to co? Wtedy też mówisz 'na pewno chłopaki w fabryce zrobili co mogli no ale nie wyszło, trudno' czy się wkurwisz i wymagasz czegoś od producenta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów