Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym troglodyto ? polactwo też powinni jebac za granica za uzywanie jezyka ?
Ty, ale ty rozumiesz, że @TwójCzarnyPan napisał to samo, co ty, no nie?
Nie jesteś chyba aż tak przyjebany, prawda?
Popraw mnie, jeśli się mylę
Grubas zasłużył. Właśnie za dopierdalanie się o język, o ile opis jest prawdziwy. Więc z czym masz problem?
A UK też tak bywało 20 lat temu. Jak się ktoś dojebał o polski, to zawsze jakiś lokalny przegryw i patus.
Grubas zasłużył. Właśnie za dopierdalanie się o język, o ile opis jest prawdziwy. Więc z czym masz problem?
A UK też tak bywało 20 lat temu. Jak się ktoś dojebał o polski, to zawsze jakiś lokalny przegryw i patus.
Rozumiesz, że to debil, prawda?
Zdaj sobie sprawę z tego, że Twoje, misiu, zdanie podzielają w większości debile.
Miłego wieczoru, over&out.
Oni są u nas w kraju a chcieliby nam wejść na głowę
Jak nasze rodzime cebulaki w UK, Irlandii czy Holandii
Źle przeczytałem, sorry.
Ty, ale ty rozumiesz, że @ napisał to samo, co ty, no nie?
Nie jesteś chyba aż tak przyjebany, prawda?
Popraw mnie, jeśli się mylę
Pomylilem się ale moja pomylka w porownaniu z tym co twoj stary odpierdolil to nic wiec zamknij juz ta pizde skoro twoja stara przy zgorzeleckiej nie mogla
Wprost przeciwnie, jakieś 90-95% sadoli to debile. Normalnych jest garstka. Dlatego debilne wpisy zawsze zbierają dziesiątki piw, a wyważone zaledwie po kilka. I dobrze, wolę być doceniony przez kilku inteligentnych niż przez bandę kretynów.
Wprost przeciwnie, jakieś 90-95% sadoli to debile. Normalnych jest garstka. Dlatego debilne wpisy zawsze zbierają dziesiątki piw, a wyważone zaledwie po kilka.
I dobrze, wolę jak moje zdanie podziela kilku inteligentnych niż banda półgłówków, których wizja świata opiera się jebaniu czarnuchów, Żydów, Ukrów i urojonego "lewactwa".
Twojej starej powinni a twoj stary to powinien wpierdol dostac za to ze cie w kiblu nie spuscil husarzyki pierdolone
Hehe... niezłego patusa tu mamy. Frajer wyzywa kogoś od troglodyty, a sam używa języka, interpunkcji, jakby był jakimś banderowcem z zespołem downa.
Hehe... niezłego patusa tu mamy. Frajer wyzywa kogoś od troglodyty, a sam używa języka, interpunkcji, jakby był jakimś banderowcem z zespołem downa.
Frajer to cie robił
A żydy chyc na tereny dawnej Chazarii.
Znowu te zdradliwe i plugawe pejsy...
Frajer to cie robił
hehe... nie miałeś prawa się odnieść do treści jakie zawarłem wcześniej ws. twojego języka. Jaki jest koń każdy widzi
Twoja riposta z "frajerem" również na poziomie wczesnej, banderowskiej szkoły specjalnej
Zrób coś dla ludzkości; podwiąż nasieniowody.
No tak.
I upadlińska pizda z dziada-pradziada, jak pozostałe 38 milionów.
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów