Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W chuju mam twoje tresci cwelu a moja riposta z frajerem była wystarczajaca do twojego wysrywu
Przynajmniej z jednym nie polemizujesz,,, banderowski downie
Nie jestem za ukrami, ale Tobie "polski" bohaterze i twoim dzieciom życzę najgorszej formy złośliwego raka albo stwardnienia rozsianego.
Biłeś dziecko skurwysynu, oby twoje zdechły.
Frajer to cie robił
Uuuuu!
Wujek Cięta Riposta :lol
[ Dodano 2024-09-29, 21:05 ]
Frajer to cie robił
Frajer, tak? Ty tak z własnego doświadczenia?
Za co siedzisz, misiu?
Albo za co siedziałeś?
O takich jak ty moja teściowa mawia "w gorzale robieni".
Myślę, że co ciebie miałaby rację.
Dobrej nocy, śpijcie słodko; ty i twój FAS
Jebać upa
Zgadzam się, jebać jeszcze pis, faszystyów, komunistów, i mogę tak wymieniać długo, tylko co to KURWA MA WSPÓLNEGO Z TEMATEM?
Źle przeczytałem, sorry.
Tak to bywa, jak się przy czytaniu porusza ustami. Nie martw się, wyrośniesz. Albo i nie. Chuj mnie to tak naprawdę obchodzi.
Wprost przeciwnie, jakieś 90-95% sadoli to debile. Normalnych jest garstka. Dlatego debilne wpisy zawsze zbierają dziesiątki piw, a wyważone zaledwie po kilka.
I dobrze, wolę jak moje zdanie podziela kilku inteligentnych niż banda półgłówków, których wizja świata opiera się jebaniu czarnuchów, Żydów, Ukrów i urojonego "lewactwa".
Postawiłem ci piwo licząc na to, że stanę się choć odrobinę inteligentniejszy i pojmę dotąd niezrozumiałe dla mnie zagadnienia, takie jak np. edukacja wstydu.
Niby akcja chujowa, chłopak coś se tam pierdolił w tym swoim skundlonym ruskim, ale...
Też mam ich dość.
Wolę krajowych patusów od upadlińskich "elit".
No podejrzewam ze dobrze ci w srodowisku marginesu spoleczengo. Niektorzy tak maja ze lubia syf
Grubas zasłużył. Właśnie za dopierdalanie się o język, o ile opis jest prawdziwy. Więc z czym masz problem?
A UK też tak bywało 20 lat temu. Jak się ktoś dojebał o polski, to zawsze jakiś lokalny przegryw i patus.
To z tego powodu masz trwały uraz? Często cię tak bili zanim zaproponowałeś gałę swoim prześladowcom?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów