18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kibic kopie ukraińca
Bluxii • 2024-09-29, 19:10
Od autora przetłumaczone-"Polakowi nie spodobało się to że kolega mówi po ukraińsku"
Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bluxii 2024-09-29, 22:23
Angevil napisał/a:

Kolejny filmik pożywka dla rozwojowych ameb hatfu w pysk waszym matkom za zmarnowanie płodu bo mógł być normalny Polak patriota a nie marionetka sterowana przez internet

Też cie lubie.
Zgłoś
Goliat777 2024-09-29, 22:24 2
Jebać ukra...😠
Zgłoś
ss84 2024-09-29, 22:38 1
Nie popieram takich zachowań ale:
Nie wiemy co było wcześniej może gówniarz go prowokował a wiedział że jest nagrywany. Więc jeśli tak to nie ma znaczenia czy ukr czy Polak.
Wtedy niestety chłopina dostanie wyrok dużo wyższy niż gdyby był to Polak bo dorzucą zachowania rasistowskie itd. Gdy jednak gruby faktycznie zaczepił go tylko o to że jest z ukrainy to chuj z nim.
Słowo przeciwko słowu.
To tak jakbyś kopnął w dupę czarnego geja żydowskiego pochodzenia= dożywocie. Pomimo że on wcześniej zrobił Ci to samo.
Zgłoś
żmij 2024-09-29, 23:03
Wiewór napisał/a:

No podejrzewam ze dobrze ci w srodowisku marginesu spoleczengo. Niektorzy tak maja ze lubia syf

Racja.
Niektórzy zaś mają w dupie Twoje zdanie.
Miłego wieczoru na zmywaku życzę.

[ Dodano 2024-09-29, 23:04 ]
KeksimusMaximus napisał/a:

Źle przeczytałem, sorry.

Czyli nie myliłem się.
Zgłoś
vladok 2024-09-29, 23:40
Walić ukropipkę, ale sportowy zagłębiak też pokazał kunszt🤭 Z wyglądu bardziej ciotowaty niż upadlińczyk😂
Zgłoś
vect0 2024-09-29, 23:44 7
ale się "patryjotów" zleciało w komentarzach. Husaria internetowa hahahahahhahah , kurwa siebie warci jesteście. ewidentnie ten polski jaskiniowiec z filmiku poczuł się jak prawdziwy komandos. Sprzed komputera wszyscy chojraki a jak przychodzi co do czego to pizda w doł i słowem się nie odezwą, ale takie już mamy społeczeństwo zjebów. Polacy za granicą wam nie przeszkadzają? Holandia, Anglia, Niemcy to przecież wasza 2 ojczyzna. Połowa polskich kryminalistów i analfabetów wyjeżdża tam do pracy bo tutaj by z głodu zdechli, bo nic nie potrafią. Hipokryci do potęgi, Ale nie zapomnijcie se kupić koszulki red is bad z husarzem na pół klaty hahahaha
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-29, 23:54 2
dżonyłojlker napisał/a:

Postawiłem ci piwo licząc na to, że stanę się choć odrobinę inteligentniejszy i pojmę dotąd niezrozumiałe dla mnie zagadnienia, takie jak np. edukacja wstydu.

Żarty na bok i mówiąc poważnie, ja stawiam piwa jak się zgadzam z wypowiedzią, a nie za nick. A przynajmniej się staram, bo czasem niechęć do autora przeważa. Autentycznie wierzę, że od tego świat może stać się lepszy, bo można nie zgadzać się w jednej kwestii, a wspólnie działać w innej.
Ale może jestem naiwny, za długo byłem poza Polską.

[ Dodano 2024-09-30, 00:00 ]
Bul_od_bytu napisał/a:

To z tego powodu masz trwały uraz? Często cię tak bili zanim zaproponowałeś gałę swoim prześladowcom?

Ale ty kurwa jesteś monotematyczny. Na okrągło tylko ciągnięcie pały i zmywak. Masz jakieś inne myśli, czy tylko te dwie cię dręczą? Weź, wykaż się większą kreatywnością bo nudzisz. Chcesz mnie obrazić, to musisz się bardziej postarać.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-09-30, 0:04 2
Geraldinio napisał/a:

Kolejny polski debil psychopata. Wkrótce 11 listopada, znów się miliony Polaków będą wstydzić za te narodowcowe faszystowskie kurwy, za robienie rozpierdolu na ulicach.

Spokojnie do tego czasu możesz zaspokoić kilku czarnych i ciapatych.....

Nie zapomni tez o banderowcach, chłopaki jak ich wódz Stepan bandera (celowo z małej) lubią te twoje zabawy....
Zgłoś
anubis90 2024-09-30, 0:05 2
Przyjechalo tych kurew z Upadliny, i już czują się jak u siebie w domu.
Powinno się wyjebać wszystkich banderowców z Polski, bo nie są tu w ogóle potrzebni.
Tylko żyją na nasz koszt.
A zostawić tylko Ukrainki, do dymania 👍
Zgłoś
outline 2024-09-30, 0:21 2
Skurwysyny ich z dnia na dzień coraz więcej na ulicach łazi ;/
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-30, 0:27
dycia007 napisał/a:

Przeczytałam "w Stulejówku" 😅😅

Stulejówko jest na Sadolu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-30, 0:59 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Żarty na bok i mówiąc poważnie, ja stawiam piwa jak się zgadzam z wypowiedzią, a nie za nick. A przynajmniej się staram, bo czasem niechęć do autora przeważa. Autentycznie wierzę, że od tego świat może stać się lepszy, bo można nie zgadzać się w jednej kwestii, a wspólnie działać w innej.
Ale może jestem naiwny, za długo byłem poza Polską.
Ale ty kurwa jesteś monotematyczny. Na okrągło tylko ciągnięcie pały i zmywak. Masz jakieś inne myśli, czy tylko te dwie cię dręczą? Weź, wykaż się większą kreatywnością bo nudzisz. Chcesz mnie obrazić, to musisz się bardziej postarać.

Wyparłeś to ze wspomnień, ale uraz pozostał? Wyjebiesz kupę kasy na terapię albo może zamiast tego się wyhuśtasz.
Trzymam kciuki
Zgłoś
Nk108 2024-09-30, 2:25
Jebana kurwa polska
Zgłoś
joti 2024-09-30, 3:26 2
Kefir30 napisał/a:

Nie wiem czy wiecie jebani debile, ale ten ukr ma 15 lat i chciał iść do domu przez park. "Polakowi" grozi 7 lat 🤣🤣🤣
Nie jestem za ukrami, ale Tobie "polski" bohaterze i twoim dzieciom życzę najgorszej formy złośliwego raka albo stwardnienia rozsianego.
Biłeś dziecko skurwysynu, oby twoje zdechły.

Udało się zatrzymać tego knura? Ja jestem z Sulejówka i na 100% już ten jego ryj widziałem, tylko nie mogę skojarzyć kiedy i gdzie.
Zgłoś
Jaceron 2024-09-30, 4:49 1
Nie ma początku sytuacji, nie ma jak ocenić kto odwalił. Kamerzysta do kosza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem