18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kibic kopie ukraińca
Bluxii • 2024-09-29, 19:10
Od autora przetłumaczone-"Polakowi nie spodobało się to że kolega mówi po ukraińsku"
Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yazaki 2024-09-30, 6:06 2
Tłusty twardziel... chudszego ukra ze święcą szukać... taka tradycyjna kibolska pizda, jaki kiedyś skinheadzi, w grupie twardziele, a jak był sam... to spierdalał na drugą stronę ulicy!
Zgłoś
Preyman 2024-09-30, 6:16 4
I jak zwykle knur opasły w barwach jakiegoś klubu pokazuję ułomność tej grupy społecznej.
Zgłoś
ErwinR 2024-09-30, 6:22 2
i prawidlowo, gonić to scierwo.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-09-30, 6:26
Jak zwykle filmik z dupy. Najpierw prowokują a jak ktoś się da podpuścić to cyk za telefon. Na bank mówił po ukraińsku do polaka, że bardzo mu się podoba w naszym kraju i kocha Polaków. Ha tfu fałszywe krowy.
Zgłoś
Fantazmat 2024-09-30, 7:18 1
Prawidłowo, niech się kurwy uczą języka jak chcą tu przebywać
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-09-30, 7:32 2
Nie wiem o huj poszło..... Pewnie nie o język...
Ale oceniając sam film, mimo, że nie lubię ukrów, to tutaj zdecydowanie stanę po stronie ukra....
Ten "polak" to jakiś zjebany debil. A za sam fakt agresji po alkoholu należy się kop na ryj.
Zgłoś
o................a 2024-09-30, 8:30 2
Ukry mogły by juz se pójść z powrotem do siebie
Zgłoś
eliveruss 2024-09-30, 8:32 5
Jebany, spasiony patus, typowy bezmózgi kibol bez honoru. Spruł się do pewnie jeszcze nieletniego chłopaczka, który nic złego nie zrobił, tylko po prostu za to, że pochodzi z innego kraju. Uczyłem się kacapskiego parę lat, coś tam jeszcze pewnie pamiętam. Ciekawe czy do mnie by tak hardo wyskoczył na ulicy, gdybym mu zaczął po wschodniemu gadać. Pewnie potrzebowałby obstawy 5 swoich kolegów, by mu dodali odwagi, by się nie zesrał w nachy.

Taki nasz 'narodowy' śmieć nie różni się niczym od tych, co przyjeżdżają do nas robić rozpierduchy. Serio, rozumiem ostre traktowanie tych, co robią nam w kraju bigos i rozrabiają, ale jak ktoś zachowuje się grzecznie, pracuje, płaci podatki, to o chuj mieć do niego pretensje? O to, że gada w innym języku? Połowa Polaków siedząca za granicą od wielu lat nie potrafi się dalej w innym języku wysłowić, a i w ojczystym mają z tym problem. Przecież ten cep rzuca się do chłopaka, który po prostu stoi i mimo krzyków tego imbecyla zachowuje spokój. Jeszcze kurwa to żałosne kolano, przy którym o mało sam się nie wyjebał...

Pewnie ten młody ze swojej pracy odprowadza więcej podatku u nas, niż takie spasione wieprze, które pewnie na czarno noszą cegły na budowie, zbierają złom czy siedzą na zasiłku, będąc jakimiś alkoholikami czy alimenciarzami.

Jak czytam niektóre komentarze tutaj, to jestem serio załamany tym, ilu debili ma dostęp do internetu. Sam jestem za bardzo restrykcyjną polityką migracyjną, ale kurwa bez jaj, to nie oznacza, że mamy napierdalać z kałacha do każdego, legalnie przebywającego obcokrajowca w naszym kraju. Przypominam, że mamy jeszcze dochodowe rejony turystyczne, jak pasy nadmorskie czy łańcuchy górskie, a takie zachowania tylko zniechęcą ludzi zza granicy do odwiedzania naszego kraju, zabijając całkowicie turystykę i zmniejszając nasz krajowy dochód. Turystyka to 4,5% naszego PKB, także gratuluję myślenia, 'patrioci'.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-09-30, 8:58 2
Znowu materiał o ukrakach a nasz wszechwiedzący mentor sadolowy, największy fan upadlińców milczy.
Zgłoś
eliveruss 2024-09-30, 9:00 1
Bul_od_bytu napisał/a:

To z tego powodu masz trwały uraz? Często cię tak bili zanim zaproponowałeś gałę swoim prześladowcom?

Nie żebym się czepiał, ale to ty masz nick, jaki masz...
Zgłoś
Prosty 2024-09-30, 9:10 1
Geraldinio napisał/a:

Zgadzam się, jebać jeszcze pis, faszystyów, komunistów, i mogę tak wymieniać długo, tylko co to KURWA MA WSPÓLNEGO Z TEMATEM?

Każdy ukr to upa ze względu salutowania i śpiewania chymnu bandery w szkolach nie długo przed wojną, latały swojego czasu filmy z tego nawet chyba tu było coś, jebac wszystkich upadlencow.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-30, 9:39 1
eliveruss napisał/a:

Nie żebym się czepiał, ale to ty masz nick, jaki masz...

Widzę, że kolega jeszcze nowy i pełny ideałów tu na forum. Czarna_pani udowodni ci, że jesteś nic nie wartym polskim białasem, który powinien się uczyć kultury od przybyszy z zza granicy bo u nas to dzicz i ciemnota
Wie co mówi bo od 20 lat siedzi na zmywaku i już tylko czasem biją go murzyny
Zgłoś
climbero 2024-09-30, 10:13 3
Wkurwia mnie to podejście "Polskich Patriotów" niemiłosiernie. Pewnie wpierdol codziennie z rana od starych dostawali i teraz się wyżywają na bogu ducha winnych ludziach. Ciekawe co byście powiedzieli tym skrajnym prawicowcom co chcą wypierdolić naszych z Wysp Brytyjskich albo z Niderlandów bo im niby robotę zabierają. Jeżdziłem na Ukrainę wielokrotnie przed wojną i nigdy nie spotkałem się z agresją czy niechęcią z ich strony. Teraz przez takich patusów rośnie agresja z obu stron i nikomu to nie służy oprócz jebniętemu Putinowi, który zaciera ręce. A dla tych co nie byli powiem, że kraj piękny, Lwów, zakarpacie, Kijów, Odessa. Przez takich zjebów możemy już tam nigdy nie pojechać.

[ Dodano: 2024-09-30, 10:15 ]
on85wawa napisał/a:

Ukry mogły by juz se pójść z powrotem do siebie

A Polacy z zachodu i Ameryki wrócić do Polski
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-30, 10:57 6
climbero napisał/a:

Wkurwia mnie to podejście "Polskich Patriotów" niemiłosiernie. Pewnie wpierdol codziennie z rana od starych dostawali i teraz się wyżywają na bogu ducha winnych ludziach. Ciekawe co byście powiedzieli tym skrajnym prawicowcom co chcą wypierdolić naszych z Wysp Brytyjskich albo z Niderlandów bo im niby robotę zabierają. Jeżdziłem na Ukrainę wielokrotnie przed wojną i nigdy nie spotkałem się z agresją czy niechęcią z ich strony. Teraz przez takich patusów rośnie agresja z obu stron i nikomu to nie służy oprócz jebniętemu Putinowi, który zaciera ręce. A dla tych co nie byli powiem, że kraj piękny, Lwów, zakarpacie, Kijów, Odessa. Przez takich zjebów możemy już tam nigdy nie pojechać.
A Polacy z zachodu i Ameryki wrócić do Polski

Tak jest na całym świecie. Sfrustrowani nieudacznicy leczą swoje kompleksy na imigrantach. Łatwo takimi manipulować. Ale spoko, minie parę lat i się uspokoją. Paru dostanie wpierdol i nauczą się szacunku. Inni się znudzą, znajdą sobie kolejny cel, albo uciekną do internetu i będą wylewać jad na Sadolu.

[ Dodano 2024-09-30, 11:06 ]
eliveruss napisał/a:

Jebany, spasiony patus, typowy bezmózgi kibol bez honoru. Spruł się do pewnie jeszcze nieletniego chłopaczka, który nic złego nie zrobił, tylko po prostu za to, że pochodzi z innego kraju. (.......)

Na tym portalu takich cała masa, zrobili tu sobie wirtualny przytułek i Klub Sfrustrowanego Przegrywa. Jedyne co można z nimi robić, to ich jebać, bo żadne argumenty to tych tępych łbów nie trafiają. Takiego długiego wpisu, jak twój nawet nie przeczytają. "Za dużo wyrazów" - jak mi kiedyś powiedział jeden patus, którego w swej naiwności próbowałem edukować słowem pisanym.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-30, 11:38 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Na tym portalu takich cała masa, zrobili tu sobie wirtualny przytułek i Klub Sfrustrowanego Przegrywa. Jedyne co można z nimi robić, to ich jebać, bo żadne argumenty to tych tępych łbów nie trafiają. Takiego długiego wpisu, jak twój nawet nie przeczytają. "Za dużo wyrazów" - jak mi kiedyś powiedział jeden patus, którego w swej naiwności próbowałem edukować słowem pisanym.

Przecież twoja twórczość to zmywakowe wysrywy w każdym materiale z konfliktu z banderowcami/ciapatymi/czarnymi.
Sapanie jak to Polacy są ciemni/głupi/zacofani//rasistowscy/antysemiccy/antyukraińscy/katolscy itp, itd
Twoje zmywakowe podboje i uwielbienie dla brudasów pomaga ci leczyć kompleksy czy taki zjebany już stąd wyjechałeś?
Czy może brytole pomiatali tobą jak tanią dziwką, a jakiś Abdul wziął cię na chatę i dobrze pocieszył aż zostałeś ich fanem?
A może ty z tych co żałują, że nie urodzili się czarni? Żałosny z ciebie przypadek, acz momentami zabawny

Weterynarze by się na tobie doktoryzowali przez dekady
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem