Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Ps. Akcja miała miejsce w Sulejówku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale oceniając sam film, mimo, że nie lubię ukrów, to tutaj zdecydowanie stanę po stronie ukra....
Ten "polak" to jakiś zjebany debil. A za sam fakt agresji po alkoholu należy się kop na ryj.
Taki nasz 'narodowy' śmieć nie różni się niczym od tych, co przyjeżdżają do nas robić rozpierduchy. Serio, rozumiem ostre traktowanie tych, co robią nam w kraju bigos i rozrabiają, ale jak ktoś zachowuje się grzecznie, pracuje, płaci podatki, to o chuj mieć do niego pretensje? O to, że gada w innym języku? Połowa Polaków siedząca za granicą od wielu lat nie potrafi się dalej w innym języku wysłowić, a i w ojczystym mają z tym problem. Przecież ten cep rzuca się do chłopaka, który po prostu stoi i mimo krzyków tego imbecyla zachowuje spokój. Jeszcze kurwa to żałosne kolano, przy którym o mało sam się nie wyjebał...
Pewnie ten młody ze swojej pracy odprowadza więcej podatku u nas, niż takie spasione wieprze, które pewnie na czarno noszą cegły na budowie, zbierają złom czy siedzą na zasiłku, będąc jakimiś alkoholikami czy alimenciarzami.
Jak czytam niektóre komentarze tutaj, to jestem serio załamany tym, ilu debili ma dostęp do internetu. Sam jestem za bardzo restrykcyjną polityką migracyjną, ale kurwa bez jaj, to nie oznacza, że mamy napierdalać z kałacha do każdego, legalnie przebywającego obcokrajowca w naszym kraju. Przypominam, że mamy jeszcze dochodowe rejony turystyczne, jak pasy nadmorskie czy łańcuchy górskie, a takie zachowania tylko zniechęcą ludzi zza granicy do odwiedzania naszego kraju, zabijając całkowicie turystykę i zmniejszając nasz krajowy dochód. Turystyka to 4,5% naszego PKB, także gratuluję myślenia, 'patrioci'.
To z tego powodu masz trwały uraz? Często cię tak bili zanim zaproponowałeś gałę swoim prześladowcom?
Nie żebym się czepiał, ale to ty masz nick, jaki masz...
Zgadzam się, jebać jeszcze pis, faszystyów, komunistów, i mogę tak wymieniać długo, tylko co to KURWA MA WSPÓLNEGO Z TEMATEM?
Każdy ukr to upa ze względu salutowania i śpiewania chymnu bandery w szkolach nie długo przed wojną, latały swojego czasu filmy z tego nawet chyba tu było coś, jebac wszystkich upadlencow.
Widzę, że kolega jeszcze nowy i pełny ideałów tu na forum. Czarna_pani udowodni ci, że jesteś nic nie wartym polskim białasem, który powinien się uczyć kultury od przybyszy z zza granicy bo u nas to dzicz i ciemnota
Wie co mówi bo od 20 lat siedzi na zmywaku i już tylko czasem biją go murzyny
[ Dodano: 2024-09-30, 10:15 ]
Ukry mogły by juz se pójść z powrotem do siebie
A Polacy z zachodu i Ameryki wrócić do Polski
Wkurwia mnie to podejście "Polskich Patriotów" niemiłosiernie. Pewnie wpierdol codziennie z rana od starych dostawali i teraz się wyżywają na bogu ducha winnych ludziach. Ciekawe co byście powiedzieli tym skrajnym prawicowcom co chcą wypierdolić naszych z Wysp Brytyjskich albo z Niderlandów bo im niby robotę zabierają. Jeżdziłem na Ukrainę wielokrotnie przed wojną i nigdy nie spotkałem się z agresją czy niechęcią z ich strony. Teraz przez takich patusów rośnie agresja z obu stron i nikomu to nie służy oprócz jebniętemu Putinowi, który zaciera ręce. A dla tych co nie byli powiem, że kraj piękny, Lwów, zakarpacie, Kijów, Odessa. Przez takich zjebów możemy już tam nigdy nie pojechać.
A Polacy z zachodu i Ameryki wrócić do Polski
Tak jest na całym świecie. Sfrustrowani nieudacznicy leczą swoje kompleksy na imigrantach. Łatwo takimi manipulować. Ale spoko, minie parę lat i się uspokoją. Paru dostanie wpierdol i nauczą się szacunku. Inni się znudzą, znajdą sobie kolejny cel, albo uciekną do internetu i będą wylewać jad na Sadolu.
[ Dodano 2024-09-30, 11:06 ]
Jebany, spasiony patus, typowy bezmózgi kibol bez honoru. Spruł się do pewnie jeszcze nieletniego chłopaczka, który nic złego nie zrobił, tylko po prostu za to, że pochodzi z innego kraju. (.......)
Na tym portalu takich cała masa, zrobili tu sobie wirtualny przytułek i Klub Sfrustrowanego Przegrywa. Jedyne co można z nimi robić, to ich jebać, bo żadne argumenty to tych tępych łbów nie trafiają. Takiego długiego wpisu, jak twój nawet nie przeczytają. "Za dużo wyrazów" - jak mi kiedyś powiedział jeden patus, którego w swej naiwności próbowałem edukować słowem pisanym.
Na tym portalu takich cała masa, zrobili tu sobie wirtualny przytułek i Klub Sfrustrowanego Przegrywa. Jedyne co można z nimi robić, to ich jebać, bo żadne argumenty to tych tępych łbów nie trafiają. Takiego długiego wpisu, jak twój nawet nie przeczytają. "Za dużo wyrazów" - jak mi kiedyś powiedział jeden patus, którego w swej naiwności próbowałem edukować słowem pisanym.
Przecież twoja twórczość to zmywakowe wysrywy w każdym materiale z konfliktu z banderowcami/ciapatymi/czarnymi.
Sapanie jak to Polacy są ciemni/głupi/zacofani//rasistowscy/antysemiccy/antyukraińscy/katolscy itp, itd
Twoje zmywakowe podboje i uwielbienie dla brudasów pomaga ci leczyć kompleksy czy taki zjebany już stąd wyjechałeś?
Czy może brytole pomiatali tobą jak tanią dziwką, a jakiś Abdul wziął cię na chatę i dobrze pocieszył aż zostałeś ich fanem?
A może ty z tych co żałują, że nie urodzili się czarni? Żałosny z ciebie przypadek, acz momentami zabawny
Weterynarze by się na tobie doktoryzowali przez dekady
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów