Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe czy ludzie żrący swoje smarki wyjadają sobie również inne formy śluzu z pozostałych narządów? Ciekawe czy tacy próbują czy na przykład kolega ma lepszy śluz z narządów od własnego?
Mateh napisał/a:
Ciekawe czy ludzie żrący swoje smarki wyjadają sobie również inne formy śluzu z pozostałych narządów? Ciekawe czy tacy próbują czy na przykład kolega ma lepszy śluz z narządów od własnego?
ja p🤬le,nie wiem co tu za pok🤬ieńce siedza

i skąd takie pytania w ich głowach się biorą z resztą jak skąd oni sami się biorą ...
goolman napisał/a:
"nie wiem[...]skąd oni sami się biorą ..."
To mnie akurat nie dziwi

Czekam aż ktoś wstawi pouczający filmik pt. "vertical video syndrome"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie