no oszołom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fantomasik napisał/a:
No tak tak...
polskieradio.pl/5/3/Artykul/545560,Kompromitujaca-wpadka-kibicow-Legii-
Pojechało ponad 2500 osób i zatrzymano 10 osób .
To jest właśnie typowe podejście polskich mediów do tematu, któremu niestety uległeś. Lepiej napisać o paru osobach, które złamały w jakikolwiek sposób prawo, niż o całej reszcie, która bardzo fajnie się pokazała na tle europejskiego przeciwnika.
Zamiast promować to co fajne, wolimy wyolbrzymiać to co niefajne mimo, ze stanowi to naprawdę niewielki odsetek całości.
I ogólny oddźwięk jest taki jaki jest . Ludzie co nigdy nie byli na meczu kłapią dziobami o tym co przeczytali w wyborczej czy zobaczyli w uwadze tvn.
jaki klub tacy kibice
fantomasik napisał/a:
Nic to nie ma do rzeczy zakompleksiony gostku.Czemu mnie nie dziwi, że to kibice Legii...!?
Pjess napisał/a:
Hahaha rozjebałeś mnie tym.
Zanim walniesz farfocla hejterku to przeczytaj wywiady z trenerami i piłkarzami drużyn europejskich, które grały w tym sezonie na Ł3 w lidze europy. Bo taka jest prawda, że Legia to czołówka europejska pod tym względem.
Kibice Legii = bujka na stadionie " L" w logo zespołu jest po to żeby można było pokazać je jedną ręką gdy w drugiej jest kastet,nóż,pałka,raca tudzież inne narzędzie niezbędne tym kibicom bo bez tych dodatków boją się że mogą nie przeżyć kolejnego meczu. Szkoda bo psują reputacje swojemu zespołowi. Co do filmiku nr1 to akurat było fajne i szalone.
cała polska hejtuje warszawe ,taaaak ! Ale jak już to robicie to chociaż kurwa nie przyjeżdżajcie tutaj na kolanach ze swoich wiosek
Nie rozumiem gdzie lezy fenomen pilki noznej ze ludziom tak odpierdala
@up
Tu nie chodzi o fenomen piłki nożnej. Przecież gdyby interesowała ich piłka, zostaliby piłkarzami.
Tu nie chodzi o fenomen piłki nożnej. Przecież gdyby interesowała ich piłka, zostaliby piłkarzami.
Kary na nich nie ma i tyle. Kierowca pomyli czas jazdy i odpoczynku, a do tego nie zapłaci za przejazd płatna drogą na kilku bramkach to mu przyjebią 100k zł kary.
A huligani zdewastują pól miasta, pobiją niewinnych ludzi i posiedzą 48h, za kare.
A huligani zdewastują pól miasta, pobiją niewinnych ludzi i posiedzą 48h, za kare.
szkoda ze nie przyjebal w te tablice...smieszny bylby filmik przynajmniej
Odwazny chlopak, wariat !
Nie zrobil tym wyczynem krzywdy sobie ani tymbardziej komus innemu wiec nie kumam czemu mu wbijacie
Nie zrobil tym wyczynem krzywdy sobie ani tymbardziej komus innemu wiec nie kumam czemu mu wbijacie
A legia kurwa,legia legia kurwa!
legia Warszawa starą kurwą jest!
legia Warszawa starą kurwą jest!
Chłopak będzie miał chociaż co wspominać w przyszłości, że odjebał, może coś niebezpiecznego i głupiego, ale w chuj szalonego i szacun dla niego, widac że lubi adrenalinkę. A połowa z tego forum to widzę, że jedyne emocje i przypływ adrenaliny skosztowały grając w Ski Jumpa Małyszem albo w CSa, zazdrośnicy jebani spędzający całe życie przed kompem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów