no oszołom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Legia Warszawa to chuje i idioci. Jakiś czas temu za złapaną piłkę na trybunach kibica Legii, klub zażądał od niego 429 zł mimo tego, że kibic chciał zwrócić tę piłkę do nich, ale dla nich ważniejsza była kasa. Chuje i nic więcej.
Marian Pudzianowski napisał/a:
Legia Warszawa to chuje i idioci.
poziom argumentów na sadolu niebezpiecznie wzrasta
fantomasik napisał/a:
Ehhh...Gdybyś choć trochę...tak tyci tyci był rozwinięty intelektualnie, to byś nie porównywał drugiego człowieka na podstawie jego wypowiedzi do tego pajaca z filmiku. Ale, jako że nie przerastasz inteligencją, oraz kulturą, mało rozwiniętego gimbusa, to twoja wypowiedź nie dziwi mnie podobnie, jak to, że gościu z filmiku to kibic Legii. Pozdrawiam:)
Ty też nie świecisz kulturą oraz inteligencją, wrzucając tego kolesia do tego samego worka co normalni kibice. Ograniczasz się do pojęcia, że jak jeden jest nienormalny z którejś grupy, to już wszyscy w niej są tacy sami. Głupotą i myśleniem stereotypowym nie wyrastasz ponad "gimbusów" którymi tak przeraźliwe gardzisz.
@Zuku1916, czytałeś dalej? Bo wyrwałeś z kontekstu zdanie jak typowy idiota i myślisz, że błyszczysz.
Marian Pudzianowski napisał/a:
@Zuku1916, czytałeś dalej? Bo wyrwałeś z kontekstu zdanie jak typowy idiota i myślisz, że błyszczysz.
1. Wyslij mi artykul o tym, link na forum gdzie o tym pisano bo wg mnie to Ty to sobie wyciagnales z dupy
2. Piszac "Legia" odnosisz sie i do kibicow i do pilkarzy i do zarzadu. W historii przez Ciebie opisanej w chuja przycial zarzad, a to, ze zarzad Legii to banda kutasow i skurwysynow zydokumnistyczbych to Ci nawet kibice Legii nie zaprzecza, ale w takim razie za co obrazasz ich? Ogarnij swoja mysl zanim wcisniesz "wyslij"
W swojej wypowiedzi nie uwzględniłem kibiców tylko klub - CZZ się kłania, wiem, że to trudne, ale warto to umieć.
Masz, bo widzę, że masz bana na google, dziecinko.
forum.legionisci.com/showthread.php?t=10081
Masz, bo widzę, że masz bana na google, dziecinko.
forum.legionisci.com/showthread.php?t=10081
myślałem, że wpadnie w ten znak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów