18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
psyhepl 2024-01-16, 8:34 4
Nie opłaca się bohaterować ! chuj wie na jakiego pojeba trafisz
Zgłoś
pfefe 2024-01-16, 9:02 22
psyhepl napisał/a:

Nie opłaca się bohaterować ! chuj wie na jakiego pojeba trafisz

Powinien odpuścić gdy zobaczył że tamten ma pistolet ALBO właśnie od razu mu ten pistolet zabrać korzystając ze swej przewagi siły. A ten stał i zapewne pierdolił coś w stylu "I co mi zrobisz? Zastrzelisz mnie?"
Zgłoś
k................8 2024-01-16, 9:05 12
Jak zwykle jakaś bojąca kurwa, nie sfilmowała najważniejszego
Zgłoś
kaziolord 2024-01-16, 10:27 3
papa chyba umarł
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-01-16, 16:09 3
Debil jebany, jeśli nie wyłapał kulki od tego drugiego to pójdzie garować za morderstwo tylko dlatego że nikt nie będzie zabraniał mu napierdalać bab na ulicy

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
shoe5maker 2024-01-16, 17:07 6
mariusz3pl napisał/a:

Debil jebany, jeśli nie wyłapał kulki od tego drugiego to pójdzie garować za morderstwo tylko dlatego że nikt nie będzie zabraniał mu napierdalać bab na ulicy

Dlatego w dupie mam łatwy dostęp do broni. Za dużo na świecie jest debili co to najpierw działa później myśli.
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-01-16, 17:10 7
shoe5maker napisał/a:

Dlatego w dupie mam łatwy dostęp do broni. Za dużo na świecie jest debili co to najpierw działa później myśli.

Po to jest dostęp do broni by takiego chuja wyjaśnić jak robi innym kuku.

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
jazeck 2024-01-16, 17:32 3
Nagrywającemu trzeba by strzelić.
Zgłoś
natansky 2024-01-16, 17:58 2
shoe5maker napisał/a:

Gdyby Papa też miał kopyto to by prawdopodobnie kowboj swojego rewolwera nie wyciągnął bo by sie osrał że też dostanie kule. Osrany już był jak dostał lepe na łeb. Więc chujowy argument podałeś
Zgłoś
vladok 2024-01-16, 19:09 1
Napierdalacz i tak długo wytrzymał zanim wyjął klamkę.
Zgłoś
smc 2024-01-17, 0:48 2
Papa, krzyczy pół ulicy

O on gnije już w piwnicy

Bronił jakieś szmulki

Zarobił dwie kulki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów