📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
psyhepl napisał/a:
Nie opłaca się bohaterować ! chuj wie na jakiego pojeba trafisz
Powinien odpuścić gdy zobaczył że tamten ma pistolet ALBO właśnie od razu mu ten pistolet zabrać korzystając ze swej przewagi siły. A ten stał i zapewne pierdolił coś w stylu "I co mi zrobisz? Zastrzelisz mnie?"
Jak zwykle jakaś bojąca kurwa, nie sfilmowała najważniejszego
mariusz3pl napisał/a:
Debil jebany, jeśli nie wyłapał kulki od tego drugiego to pójdzie garować za morderstwo tylko dlatego że nikt nie będzie zabraniał mu napierdalać bab na ulicy
Dlatego w dupie mam łatwy dostęp do broni. Za dużo na świecie jest debili co to najpierw działa później myśli.
shoe5maker napisał/a:
Dlatego w dupie mam łatwy dostęp do broni. Za dużo na świecie jest debili co to najpierw działa później myśli.
Gdyby Papa też miał kopyto to by prawdopodobnie kowboj swojego rewolwera nie wyciągnął bo by sie osrał że też dostanie kule. Osrany już był jak dostał lepe na łeb. Więc chujowy argument podałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów