Jeden z kibiców postanowił sam zadbać o murawę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
JAK kurwa?! Jak na stadion "ekstraklasy"- najwyższej krajowej ligi piłkarskiej można wnieść kosiarkę? Następnym razem gość wjedzie traktorkiem. Też nikt zapewne nie zauważy.
bardzo kulturalna ochrona
Jak widać niektórzy tęsknią za "kosą'.
Czy ja też mam wrażenie że ten gość ma coś z głową?
GoldRoger777 napisał/a:
JAK kurwa?! Jak na stadion "ekstraklasy"- najwyższej krajowej ligi piłkarskiej można wnieść kosiarkę? Następnym razem gość wjedzie traktorkiem. Też nikt zapewne nie zauważy.
Jak przerzucisz gdzieś "na boku" przez mur stadionu to i z czołgiem tam wejdziesz...
Nie wiem jak jest na tym stadionie, ale u mnie w mieście można wjechać samochodem na parking pod samą murawę a samochodów nigdy nie przeszukują. Nawet nie sprawdzają kto siedzi w samochodzie.
Chcialbym widziec na miejscu ochronarzy amerykanska policje. Paf paf paf ?
Cytat:
No wiesz, "kibice" wnoszą różne "patriotyczne" gadżety, więc kosiarka nie jest tu jakimś wyjątkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów