Na boisku jest kałuża ,
a z kałuży sie wynurza
wszyscy mysla ze to swinia ,
a to k🤬a Arka Gdynia
I mały bonus aby dupa nikogo nie piekła
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaranie się piłką to wiadomo co, ale film z dudełem dobry, łap piwo.
H🤬j w dupę Łodzi, h🤬j w dupę Łodzi, tej k🤬ie nic już nie zaszkodzi. Czy jakoś tak...
@nikolaj- ja p🤬lę, jaki Ty dziecinny jesteś... Myślisz, że jesteśmy tak naiwni, że nie rozpoznamy piłkarzy po koszulkach, kibiców po barwach i tego, że boli Cię dupa, bo ktoś kibicuje innej drużynie?! Zmontuj coś ciekawszego, o ile Cię na to stać...
T................y
2019-09-01, 17:46
h🤬jowo ci wyszła ta prowokacja, z Prezydentem,
spodziewałeś się gównoburzy, a tu nic,
postaraj się lepiej następnym razem
trebor71 napisał/a:
a ty komu kibicujesz?
Cracovii i Wiśle
T................3
2019-09-01, 19:28
Won kibolski plebsie z tej strony. Jeszcze tego ścierwa na tej stronie brakowało
O co chodzi z tymi animozjami między klubami?
Dla normalnego człowieka to absurd.
donkapusta napisał/a:
O co chodzi z tymi animozjami między klubami?
Dla normalnego człowieka to absurd.
Niedorozwoje muszą się czymś dowartościować...
T0B1
2019-09-01, 20:07
Może to trochę niepatriotyczne (

), ale za każdym razem jak polska drużyna zbiera wp🤬l od drużyn pokroju Dudelange czy Astana to czuję się jakiś taki spełniony. Cytując pewnego Ukraińca - z czego się śmiejecie? z siebie samych się śmiejecie!
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"