Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.Nie, nie bronie nikogo.
baranie łby i tyle.....
//zawsze wierny Generałowi będę!!!!
Katafalk Ci w dupę.
Szacunek dla kibiców, piękna oprawa.
Zabawne. Większość z nich nawet nie wie o co chodzi z Jaruzelskim, tak samo jak większość ONRowców nie wie nic o święcie niepodległości. Zabawnie jak zawsze
Nie, nie bronie nikogo.
Niech zgadnę, Ty wiesz wszystko o święcie Niepodległości. Dziękujemy Ci Panie że Nam zesłałeś takiego zacnego patriotę co Nas oświeci jakimi jesteśmy prostakami. Dziękujemy o Panie.
Mistrzu, prowadź Nas niegodnych.
Nie lubię komuny! Nie lubię i już! Nie lubię ni sierpa ni młota!
Urodzony w 1994 r. ale widzę, że w styropianie leżał i go komuna gnębiła. Szacun...
Urodzony w 1994 r. ale widzę, że w styropianie leżał i go komuna gnębiła. Szacun...
Rozumiem że Kolega lubi Hitlera ponieważ urodził się już po jego śmierci???????????
Nie będziesz mi rozkazywał. Idź poszukaj sobie 100 starca na którego będziesz mógł naskoczyć i zakrzyczeć.@Cyrk
Wypierdalaj stąd internetowy napinaczu, kozak w necie pizda w świecie.
Widzicie, że biało-zielone pizdeczki tak mają...
Fajne obrazy malował, ale nie poznałem, więc nie mogę lubić. Pewnie chciałeś się zapytać, czy popiera działania Hitlera, ale rozumku nie starczyło. I jak to było z nadmiarem znaków interpunkcyjnych? Oznaka impotencji czy tam problemów emocjonalnych - jakoś tak...
Rozumiem że Kolega lubi Hitlera ponieważ urodził się już po jego śmierci???????????
Nie będziesz mi rozkazywał. Idź poszukaj sobie 100 starca na którego będziesz mógł naskoczyć i zakrzyczeć.
Widzicie, że biało-zielone pizdeczki tak mają...
Fajne obrazy malował, ale nie poznałem, więc nie mogę lubić. Pewnie chciałeś się zapytać, czy popiera działania Hitlera, ale rozumku nie starczyło...
Czyli pytanie o treści "czy lubisz Hitlera" jest na tyle niejednoznaczne, że trudno się domyśleć iż jest on dla mnie symbolem pewnej ideologii? Matura ze zrozumienia tekstu już była?
Nienawidzę takiego gadania mylisz pojęcia kolego! Mylisz Ultrasa który przychodzi na mecz żeby pokrzyczeć, pokibicować i zrobić oprawę! Z kibolami którzy przychodzą na mecz nie żeby go oglądać tylko żeby coś rozje..ć i komuś wpier..lić!!!
Chuj mnie to.Kibol to kibol. I nie pierdol mi tu synek że ultras nie jest kibolem, nie wierzę że fanatyk się nigdy z nikim nie napierdalał i nie robił ogólnego rozpierdolu. A pokrzyczeć i pokibicować to każdy chodzi na mecz. Inaczej po chuja by płacił za wstęp. Przecież tą samą pojebaną mierną polską szmaciankę można i w telewizji zobaczyć.
Poza tym skoro masz taką wiedzę to mi odpowiedz na moje pytanie a nie wyskakuj z poprawianiem ultras to nie kibol.
Gigantyczne problemy ekonomiczne, oraz fakt zaangażowania w operację w Afganistanie czyniły groźbę interwencji wojsk sowieckich mało prawdopodobną, o czym oczywiście opinia publiczna w Polsce nie mogła mieć pojęcia i chyba dalej nie może to do nich dotrzeć.
W idealizowanym dwudziestoleciu międzywojennym też strzelano do robotników, represjonowano mniejszości narodowe, szerzył się antysemityzm, zamykano w więzieniach opozycję.
Każda ideologia może być zła i to nie jest wada wyłącznie komunizmu.