Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Archeolog 2016-10-19, 20:50 5
nowynick napisał/a:

ale w dobie kryzysu imigracyjnego za taką wizytówkę Polski to chyba powinniśmy im podziękować?

Nie.
Zgłoś
Włodziu 2016-10-20, 0:24 8
Archeolog, Wyjątek potwierdza regułę, idź być lewakiem gdzie indziej.
Zgłoś
rozkurw 2016-10-20, 0:45
Zamiast odejśc z honorem i przyjąć porażke na klate to jebane bydło odpierdala maniane.Chuj z taką pseudo-waleczna ''wizytówką''takie samo ścierwo jak imigraci...a tfu!
Zgłoś
Adrian92 2016-10-20, 1:20 12
Już ból dupy społeczniaków z sadola Ahh Ci źli kibice, wstyd dla Polski, jej no kurwa idź sie jeden z drugim zabić z tego powodu Kazdy sam sobie pracuje na opinie. Tak jakby Nam złej opinii nie robili politycy przez którtym jestesmy "3 światem" europy,Polacy którzy są zwykłymi robolami i zyją jak śmiecie we własnym kraju. Tym się nie przejmujecie? Czy przez tęczowe lewackie spierdoliny którzy na siłę chcą zrobić z Polski tolerancyjny kraj. Takie dwa przykłady na szybko.
Generalnie nie popieram ale mam też wyjebane na to czy sie napierdalają czy nie. Kazdy ma swoje zycie i odpowiada za siebie. Tyle.
Wszyscy jestescie mądrzy zza monitora, wyszczekani max, pierwsi do umoralniania i oceniania ludzi. Na facebooku jest to samo, z tym ze tam widac wasze mordy. Zwykłe wychudzone parówki, metroseksualne cipki którzy brzydzą się agresją. Wszyscy tacy piekni, kulturalni, dobrze wychowani i wykształceni. Hahaha i szczekają w internetach i szczekaja a pozniej mijasz takich ludzi na ulicy to głowa w dół i zapierdala niczym szczur kanałami.
Tak kurwa jest, większosc z was nie ma charakteru, a najlepsze jest, że wiekszosc z was tez nie zdaje sobie z tego sprawy haha

Sadistic , niby strona dla hardcorowców, sadystycznych skurwieli a od kilkunastu miesiecy najebału tu jakimis społeczniakami z tokiem rozumowania starych bab które ledwo z kościoła wyszły. Sadol to juz gvorzej jak kwejk.
Tak czekam na wasze komentarze, że prezentuje niski poziom i pewnie tez jestem kibolem, jestem bydłem i dziczą ahahaha posikam się z wrażenia, internet to całe wasze życie niedojdy życiowe

Jestem z tego dumny, że Nas Polaków się wszedzie boją, nie pierdolimy się w tancu i tyle w temacie

To my świry ostro pojebane!
Zgłoś
prayer 2016-10-20, 1:25 3
na dobrą sprawe to policja dostała wiekszy wpierdol niż kibole
Zgłoś
RaSzo 2016-10-20, 2:46 2
4:10
"złodzieje i....." niech mi ktoś wytłumaczy, co te krzywe mordy ze stolicy się drą.... Myślałem, że " Złodzieje i chuje, każdego okantuje. to my - wsiury z warszawy"..... Przepraszam za brak polszczyzny, ale te siurki tak mają Jeden dupny minus.... uciekali za karetki (0:45) zamiast zapowiadanego bicia naszych osmolonych braci, którzy przypadkiem wylądowali z rodzinami na pontonach w Europie Niestety te dziewczynki dużo mówią - mało robią

Adrian92 napisał/a:

Już ból dupy społeczniaków z sadola Ahh Ci źli kibice, wstyd dla Polski, jej no kurwa idź sie jeden z drugim zabić z tego powodu Kazdy sam sobie pracuje na opinie. Tak jakby Nam złej opinii nie robili politycy przez którtym jestesmy "3 światem" europy,Polacy którzy są zwykłymi robolami i zyją jak śmiecie we własnym kraju. Tym się nie przejmujecie? Czy przez tęczowe lewackie spierdoliny którzy na siłę chcą zrobić z Polski tolerancyjny kraj. Takie dwa przykłady na szybko.
Generalnie nie popieram ale mam też wyjebane na to czy sie napierdalają czy nie. Kazdy ma swoje zycie i odpowiada za siebie. Tyle.
Wszyscy jestescie mądrzy zza monitora, wyszczekani max, pierwsi do umoralniania i oceniania ludzi. Na facebooku jest to samo, z tym ze tam widac wasze mordy. Zwykłe wychudzone parówki, metroseksualne cipki którzy brzydzą się agresją. Wszyscy tacy piekni, kulturalni, dobrze wychowani i wykształceni. Hahaha i szczekają w internetach i szczekaja a pozniej mijasz takich ludzi na ulicy to głowa w dół i zapierdala niczym szczur kanałami.
Tak kurwa jest, większosc z was nie ma charakteru, a najlepsze jest, że wiekszosc z was tez nie zdaje sobie z tego sprawy haha

Sadistic , niby strona dla hardcorowców, sadystycznych skurwieli a od kilkunastu miesiecy najebału tu jakimis społeczniakami z tokiem rozumowania starych bab które ledwo z kościoła wyszły. Sadol to juz gvorzej jak kwejk.
Tak czekam na wasze komentarze, że prezentuje niski poziom i pewnie tez jestem kibolem, jestem bydłem i dziczą ahahaha posikam się z wrażenia, internet to całe wasze życie niedojdy życiowe

Jestem z tego dumny, że Nas Polaków się wszedzie boją, nie pierdolimy się w tancu i tyle w temacie

To my świry ostro pojebane!

Mieszkam na Śląsku(Gliwice). dlaczego tutaj nie mamy jakiś marszyków pedałów, lesbijek(niektóre są słodkie), czy innych zjebanych? Raz byli i? Już im sie odwidziało?
Kibice, to też ludzie. KIBICEM JESTEM JA ORAZ MÓJ SYN!
Odpowiem Ci na Twoje pytania
1. Każdy pracuje sobie na opinię - fakt. Niestety pedały i rządy mają ją wcześniej
2. Rozumiem, że jesteś robolem i czujesz się w trzecim świecie
3. Jesteś zwykłym robolem i masz ból dupy!
4. Masz "wyjebane" - ok. ciekawe co powiesz, jak wejdziesz z żoną (mężem) i dziećmi (może się uda! Kupię kwiatki) w zadymę.... dalej będziesz miał wyjebane? Ty jesteś jak mój sąsiad PIERDOLIĆ I PIERDOLIĆ, ALE W ŻYCIU REAGOWAĆ NIE BĘDĘ

p.s.
Zapraszam do Gliwic na zapoznanie się, z naszą kulturą. Nie uwierzysz, ale tutaj (w przeciwieństwie do Ciebie) znają pisownie i....... Ugoszczą takiego kozaka jak TY!

To, że u Ciebie piszą w necie i uciekają, to nie znaczy, że sadole też tak mają! Połowa z nich by Ci chatę przemalowała i połowę Twojej krwi oddała | A mieszkanko byłoby przytulne
Zgłoś
TrollJaskiniowy 2016-10-20, 3:19
A co tam w Hiszpanii psiarnia nie używa gazu pieprzowego? Nie wiem jak wy, ale w takiej sytuacji sam bym skorzystał z okazji i trochę po napierdalał smutnych panów w białych kaskach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem