Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No Portugalii to próżno w juropie szukać
BTW. szybko to on może do domu nie wrócić, w ameryce łacińskiej się w pierdlach nie cackają.
Czyli Portugalia gdzie? Wg ciebie ameryka pd?
Nie bronie kibiców, ale z tego co widać na filmie, to napierdalają bezbronnego kibica bez powodu.
Więc darujmy sobie osądy.
Faktycznie kurwa film jest tak zajebiście długi i treściwy że widać w chuj prawie godzinę przed zajściem że nic nie robili. Nie pierdol jak mały Kaziu bo ani nie wiesz że jest winny ani że niewinny.
Jak dla mnie bomba. Szkoda że w Polsce tak policja nie robi. Parę sztuk na uspokojenie i potem już na luz.
Poza tym dla tego ścierwa co się napierdalają na stadionach (na ustawkach niech się kurwa nawet pozabijają - jebie mnie to) nie mam za grosz szacunku. Mojego kolegi syn 9 letni kiedyś dostał butelką w głowę od takiego gówna kibolowskiego mimo że siedział w "bezpiecznej" odległości od tych zwierząt.
ZAKAZ zakrywania twarzy, imienne wykupywanie biletów na stadionach i PEŁEN MONITORING. A jak się zaczną napierdalać to jebać gumowymi kulami aż zaczną krwią sikać skurwysyny.
Czekamy na euro, tu bedzie napierdalanka
ocenię jednak policję:
szacunek za nie napierdalanie leżącego jak to bywa niestety u nas... jeb w łeb, gleba i spokój
Polska idzie na dno...niestety
Ojej pobili naszego kibica, jaka szkoda...
A tak na poważnie: Jebana patologia. Jedzie taki zjeb zagranicę robi syf a później mają Polaków za hołotę. Mam nadzieję, że ten chuj już z tej Portugalii nie wróci
z PO chyba jestes albo poza siedzeniem na kompie ogladasz tylko tvn matole.
BTW. szybko to on może do domu nie wrócić, w ameryce łacińskiej się w pierdlach nie cackają.
WTF? jaka ameryka łacinska? o czym Ty kurwa mowisz?
Jesli mozesz, prosze jasniej, bo moze ironii lub metafory nie zrozumialem?
Nie bronie kibiców, ale z tego co widać na filmie, to napierdalają bezbronnego kibica bez powodu.
Więc darujmy sobie osądy.
bezbronny kibic hahahaha zajebisty żart, a widzieliście jebanego jaki zdziwiony był a co To koledzy mienie bronią?
Miałeś Ty kiedy mapę w reku? czy może: "po co bo ja już wszystkie rozumy zjadłem"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów