Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chcieli się szmaciarze z wielkiego miasta pokazać jacy są mocni? szkoda że mocni są tylko u nas i to jeszcze w kupie a na solo nie wyskoczy żaden. jak coś to ja czekam na solóweczkę z jakimś mocnym legionistą zafajdanym. Nie kibicuję żadnej drużynie ale mam ochotę dać pseudolowi w mordę...
Pisząc tak i w efekcie do którego raczej nigdy nie dojdzie, bijąc się z nim schodzisz do poziomu takiego jednego, czy drugiego
Chciałbym zapytać dlaczego mój post został skasowany wcześniej mimo że nie przeklinałem ani nikogo nie obrażałem
Masz powód w powiadomieniu o usunięciu.
to wiele wyjaśnia
Jasne, czytałeś przecież regulamin.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu.
Widzę że 3/4 piszących tutaj w ogóle nie wie o czym gada.Słuchajcie się dalej TVN czytajcie wyborczą powodzenia życzę.Powtarzają wam ciągle "kibole to" "kibole tamto" myślcie sami ludzie.Piszecie tutaj ,że na mecz nie można pójść na legie bo się dostanie w pysk,a pewnie nigdy nawet na meczu nie byliście.Ktoś tu dobrze napisał że są trybuny ultras i oddzielnie dla zwykłych kibiców chcących oglądać mecz,są miejsca dla rodzin i nikt tu się nie bije.Nie jestem sam kibicem oglądam tylko mecze w tv ale denerwuje mnie głupota niektórych .Brawo za myślenie,że policja u nas powinna strzelać z ostrej amunicji do ludzi na pewno wtedy mógłbyś wyjść spokojnie na ulice i wyrażać swoje zdanie
Czyli według Ciebie te wszystkie nagrania z monitoringów i udokumentowane zadymy na stadionach z udziałem kiboli to są fotomontaże albo po prostu występują tam aktorzy, tak?
Chuj wiecie o tej konkretnej sytuacji a udajecie znawców.
michnik lis i kon-donek jest z was dumnych.
Czyli według Ciebie te wszystkie nagrania z monitoringów i udokumentowane zadymy na stadionach z udziałem kiboli to są fotomontaże albo po prostu występują tam aktorzy, tak?
Problem polega na tym, że na 100 meczów w Polsce "coś" wydarzy się na jednym (nie mówię o konkretnych awanturach na stadionach, bo takie się już nie zdarzają), ale tylko o tym się mówi w mediach i tak właśnie kreuje się dla Was - internetowych społeczniaków (nie piję konkretnie do Ciebie scotpila, a do tych tam wyżej, którzy klaskają policji przy każdej możliwej okazji) - obraz kibola - bandyty, mordercy, gwałciciela, podpalacza, oszusta, mafioza i chuj wie czego jeszcze. To nie lata 90-te, kiedy w każdy weekend działo się grubo, ale nawet po kilkunastu latach do takich jak Wy to nie dociera, bo przecież w wyborczej codziennie pisze co to te kibole nie są, a Szechter i jego zgraja nie może się mylić.
Pozdrawiam ludzi myślących samodzielnie - łysy kibol mordujący w wolnych chwilach staruszki!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów