Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znam Holendrów, są otwarci, ale też mało konfliktowi, jednak pseudo kibole rządzą się własnymi prawami, to chyba jakaś osobna rasa xd mimo wszystko wpierdolić angolom - szacun!
Wydaje mi się, że Angole to z formy zeszli już dawno, więc wpierdolenie im w obecnych czasach jakoś trudne nie jest
Biegające małpy za napompowanym żołądkiem świni czyli cyrk dla plebsu z deficytem iq
z takim podejściem, każdy sport jest durny... nie ulańcu z chudymi łapkami
z takim podejściem, każdy sport jest durny... nie ulańcu z chudymi łapkami
Widzę że mnie znasz..Zapraszam w najbliższą niedzielę na skoki spadochronowe do Szymanowa
Widzę że mnie znasz..Zapraszam w najbliższą niedzielę na skoki spadochronowe do Szymanowa
no cóż, smiejesz się z masowego sportu i podajesz przykład niszowego sportu ekstremalnego nie dla biednych? poważnie
no cóż, smiejesz się z masowego sportu i podajesz przykład niszowego sportu ekstremalnego nie dla biednych? poważnie
Źle to odebrałeś ziomeczku. Odpowiedziałem tobie wyłącznie na insynuacje nt. mnie, a co do piłki nożnej przestałem to oglądać kilkanaście lat temu.Teraz większość to biegają małpy po boisku i jakością gry obecna "liga mistrzów" nie ma w ułamku podejścia do Ronaldinho, Carlosa, oryginalnego Ronaldo Nazario, Zidane i kilku innych.
tu macie dokladnie pokazane po co jest cos takiego jak pilka nozna w tv. To poprostu kolejny sposob na podzial spoleczenstwa zajecie elektoratu nieistotnymi w skali pansta bzdetami. od lat nie ogladam tego badziewia
Cała telewizja to psi chuj dla indolencji umysłowej. Jeszcze nikt nie wynalazł lepszego narzędzia sterowania motłochem.
tu macie dokladnie pokazane po co jest cos takiego jak pilka nozna w tv. To poprostu kolejny sposob na podzial spoleczenstwa zajecie elektoratu nieistotnymi w skali pansta bzdetami. od lat nie ogladam tego badziewia
Upoić alkoholem, ućpać i dać im igrzyska. To wystarczy.
od lat nie ogladam tego badziewia
Też przestałem oglądać piłkę nożną, kiedyś znałem dokładnie składy przed takimi mistrzostwami, oglądałem wszystkie mecze, mocno ekscytowałem się takimi rozgrywkami, teraz mam na to wyjebane, w ogóle się nie interesuję piłą nożną, zero nerwów że któraś tam moja ulubiona drużyna przegra, polecam ten styl życia.
Co za angielskie cioty.
Jak cioty, to w zasadzie wiadomo, że angielskie.
😉
ja pierdole, debile zamiast się zebrać i robić porządek z nielegalami to między sobą sie napierdalają.
100/100
Chodziło Ci o kibiców którzy mają długi staż już tak?
hahaha No skoro są starzy to i mają długi staż Byk którego nie szło edytować na tel po dodaniu. Ale łap piwo za czujność
[ Dodano 2024-07-11, 22:37 ]
@NwcOnlyamodel: Przyzwyczaili się, na zachodzie te bydlaki traktują Polaków jak podgatunek. Chuj z tego że to Polacy budowali im gospodarkę od upadku komuny i to jeszcze jako tania siła robocza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów