📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyt :
'wpusciłbym tam grupę polskich kiboli i chuj by z gebelsów zostalo w kilka sekund '
A ja sądzę wręcz przeciwnie - przeciętny polski kibic to cieciu bez wykształcenia potrafiący bić się tylko w przewadze 1:50.Mówiąc krócej wolał bym tam puścić stadko wygłodzonych owczarków niemieckich - efekt był by o niebo lepszy a Nasi kochani kibice jeszcze by trochę pożyli (Nie mówię tu o 'kibolach' tylko o kibicach - tych cieciach co zgrywają Fajterkę gdy są w 20, a gdy jest ich juz 5 to wymiękają xD )
'wpusciłbym tam grupę polskich kiboli i chuj by z gebelsów zostalo w kilka sekund '
A ja sądzę wręcz przeciwnie - przeciętny polski kibic to cieciu bez wykształcenia potrafiący bić się tylko w przewadze 1:50.Mówiąc krócej wolał bym tam puścić stadko wygłodzonych owczarków niemieckich - efekt był by o niebo lepszy a Nasi kochani kibice jeszcze by trochę pożyli (Nie mówię tu o 'kibolach' tylko o kibicach - tych cieciach co zgrywają Fajterkę gdy są w 20, a gdy jest ich juz 5 to wymiękają xD )
@up
W dupie byleś, gówno widziałeś.
W dupie byleś, gówno widziałeś.
przeciez to nawet smieszne nie jest... ale chuj w dupe szwabom na euro ich przywitamy po "staropolsku" tak jak pod grunwaldem
Karma wróci do każdego, jeszcze jeden mały krach na giełdzie i 3/4 szwabów będzie się w fontannach pluskało.
Dał bym piwo, gdyby wrzucili jakąś panne, koleżankę, która bym któremuś później najebała, a te chuje nie mają honoru.
Diagnoza : Niemcy to kurewski naród
Lek : Prewencyjnie bomba atomowa
Lek : Prewencyjnie bomba atomowa
jebać szwabow
pewnie wchuj jebał
Nie nazywajmy takich ludzi "KIBICAMI"...... banda skurwysynow.... wyrwac wszystkim wszystkie zeby, przewiercic kolana, szczura do wiadra i na brzuch..... to by bylo sadystyczne ....
jakbyście mieli takie brzydkie kobiety też byście musieli jakoś odreagować
@up
Piwo za szczura
Piwo za szczura
mózg zamienił się w tkankę mięśniową....
liste zakupow pewnie tez chorem spiewaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów