Kibicie żużla z Gorzowa:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KoTu napisał/a:
ale o co chodzi?
btw czy wszyscy kibice to takie zidiociałe stworzenia?
nie, tylko Ci z Gorzowa. 9 minut pierdolenia, że Falubaz to kurwy.
btw- ten transparent właśnie na tych derbach trzymali nieświadomi niczego Gorzowscy kibice
ten z tymi uszami jak radary to ma niezły głos:d
przepalony licznymi pomeczowymi libacjami zapewne
przepalony licznymi pomeczowymi libacjami zapewne
żużel jest spoko, a w polsce w chuj popularny, tylko nie w TV
chujowe to masz te amerykanskie futbole, nba czy bejsbol
chujowe to masz te amerykanskie futbole, nba czy bejsbol
Chujowo to jest biegać przez 90 minut za skórzanym balonem, płakać po udawanym faulu (szczególnie dobry przykład Włosi - bardziej aktorzy niż piłkarze) , a i tak przegrać lub wygrać mecz jeszcze przed rozpoczęciem bo "poszło pod stołem" Nie mówię że nie interesuję się piłka nożna ale o polskim poziomie "kopanej" lepiej nie wspominać, szkoda słów i nerwów
Piłka nożna widowiskowością i emocjami nie dorasta żużlowi nawet do pięt Przynajmniej patrząc przez pryzmat Polski
Piłka nożna widowiskowością i emocjami nie dorasta żużlowi nawet do pięt Przynajmniej patrząc przez pryzmat Polski
ja uwielbiam mecze gdzie grają kobiety piłka ręczna, siatkowa (plażowa) itp. sporów nie ma kibicuje się tym 'ładnym' poza tym jest na co popatrzeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów