Rajdowi chuligani
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rajdowi chuligani
Mróz pewnie siarczysty, to się rozgrzać chcieli.
Wstawka ciekawa, piwko oczywiście dam bo dla takich filmików wchodzę na ten portal. Tylko powiedz mi kolego jedno, co do chuja z tobą nie tak? Czy w szkole nie uczyli Cię języka polskiego? Po co kombinujesz z językiem angielskim skoro po polsku brzmiałoby to równie dobrze?
up
pasuje?
pasuje?
@down, sorunia - coś mi się popierdoliło.
Przecież chodziło o opis a nie o tytuł, który z resztą zacytowałem
Gdyby to był film z bijącymi się kibicami dwóch klubów piłkarskich, już by była lawina komentarzy, ze trzeba ich wytłuc. Tutaj cisza. Ahh te medialne nagonki
Nawet na rajdach ta skrzywizna społeczna bruździ.
Kilku opitych januszy zaczęło się napierdalać to już krzyk pewnie kibole ze stadionów, gratuluję spaczonego umysłu
0:43
"nie podchodź nie podchodź, jeszcze w nos dostaniesz"
"nie podchodź nie podchodź, jeszcze w nos dostaniesz"
Dick napisał/a:
@down, sorunia - coś mi się popierdoliło.
To teraz ty powiedz kolego, co z tobą jest nie tak? Czy w szkole nie uczyli cię języka polskiego? Po co kombinujesz z językiem angielskim skoro po polsku twój nick brzmiałby równie dobrze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów