18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szczupak123 2017-02-07, 21:45 16
można wiedzieć co oni robią?
Zgłoś
k................s 2017-02-07, 21:50 10
szczupak123 napisał/a:

można wiedzieć co oni robią?

O marcowaniu nie słyszałeś? Marzec już wkrótce...
Zgłoś
Mlody1305 2017-02-07, 21:50 28
Przy napadzie padaczki, kijek należy zacisnąć w ustach a nie pchać w dupsko
Zgłoś
bmwtad 2017-02-07, 21:51 1
ma ktos link do calosci
Zgłoś
DMT 2017-02-07, 22:03 7
krzyks napisał/a:

Teraz mamy luty i jak zwykle 14-stego, następna małolatka pęknie Także ten... 13,14,15 mnie nie ma...

Shake that titis, and let's get fuck

Tracklist:
0:00-1:30 Vikstrom - Shake 'Em
1:30-2:45 Joel Corry - There You Are
2:45-3:16 JayyFresh - Keep On Rockin
3:16-4:23 Dirty Palm - Lose Control
4:23-5:36 Joel Corry - No Good
5:36-7:13 ZHU - Faded (Bombs Away Melbourne Bounce Bootleg)
7:13-9:14 Reece Low - Cannon
9:14 Henry Fong x SCNDL - Ass Up

Diamenty trzeba umieć oszlifować...
Zgłoś
szczupak123 2017-02-07, 22:03
krzyks napisał/a:

o nie tylko nie marzec nie lubię marca zaś ta kurwa z góry będzie jęczała, stuki huki znowu będą
Zgłoś
hypertonic 2017-02-07, 22:37
Obezwładniając go pewnie użyła paralizatora, stąd te drgawki
Zgłoś
0K0 2017-02-07, 23:08 1
a może by tak link do całości?
Zgłoś
mygyry 2017-02-07, 23:16 3
Nie dość, że trzymają sierściucha w domu, to jeszcze mu pozwalają w łóżku siedzieć...
Zgłoś
W................. 2017-02-08, 1:20 9
@MaszAyahuaskę Weź przestań. 13-15... Miałem trzy razy w życiu w łóżku laski 16-17 lat i poziom niedojrzałości -- zarówno emocjonalnej, jak i seksualnej -- był na granicy wyrzygu. Zero przyjemności. Równie dobrze mógłbym ruchać gumową lalkę. Po co to sobie samemu robić, a potem jeszcze odpowiedzialność, bo się taka zakocha na śmierć w tym, co pierwszy raz włożył... Nie na darmo po kilku tysiącach lat doświadczeń nasza cywilizacja wymyśliła granicę 18 lat.
Zgłoś
DMT 2017-02-08, 2:07 13
W.S.N.R., nie doczytałeś... Mówiłem, że miedzy 13, a 15 lutym mnie nie ma, żeby ~krzyks przeją stery, a nie o wieku!, bo będę przekuwał małolatkę (18) Chatka w górach już zapłacona, fakt, są niedojrzałe, leżą jak kłody, ale ten wzrok niepewności plus rozszeżone źrenice, przyśpieszone bicie serca i stękanie jak jej zrobisz kuku, rekompensuje to... #samiec_alfa
Zgłoś
PapierowyUmysł 2017-02-08, 8:01 124
Up, Chuja zrobisz, jak co roku będziesz siedział w piwnicy i tarmosił kapucyna. Chatka w górach pffff
Zgłoś
A................r 2017-02-08, 8:41 1
jebał ją jak tłok w silniku, pewnie na ma czasu na ruchanie bo robi karierę w corpo.
Zgłoś
DMT 2017-02-08, 8:53 1
PapierowyUmysł, chyba ty...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem