📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
bylo tysioncpicset razy
pięknie pedalisko dostało
najebałem się to zniszczę znak, w końcu nie mój, czyjś, ktoś za to zapłacił, zrobił, wkopał i ustawił, a czekaj, to moi rodzice, z podatków...
Debil.
Debil.
Ku*wa co za debil. Wypił piwo, to pieprznie w znak, dziewczynom z 6 klasy się spodoba. Ja pieprze, co się z tym gimnazjum dziś dzieje. Dzieci mają tak we łbach nawalone. W dupę mu ten znak wsadzić i obrócić kilka razy. Cioty.
Haha, wielce dobrzy ludzie sie tutaj zgromadzili, którzy pewnie nigdy po alkoholu nigdy niczego głupiego nie odpierdolili, beka z sadolowych hipokrytów .
jebać was debile, ktorzy krytykują typka, wy pewnie nawet kolegów nie macie, zeby z nimi na piwko wyjśc hahaha sadolowi hejterzy
Kara za bycie debilem.
ty pewnie krisznaman wyskakujesz z kolezkami tylko po to zeby cos rozjebac pierdolony debilu
kurwa wyjecie jak jakieś czarnuchy...
Co ja mogę powiedzieć. Mam takich samych jebanych debili w moim bloku. Pomazać windę - spoko. Chuj że pójdzie z kieszeni mojej i ich rodziców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów