📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
hahah a mnie rozjebalo : ''a dzisiaj tekłondo...'' ''boli??''
Nooo, ładnie, ładnie x))!
"kopnął mnie w łeb..." Cóż za spostrzegawczość To było tak głupie, że aż śmieszne, jeszcze ktoś mu z "bicza" przywalił, wtedy to padłem!
Yalo napisał/a:
Karql trochę mi waszke g przypomniałeś
Dzięki za spostrzeżenie:P Kupie sobie kominiarę i zgłoszę się do niego z pytaniem czy nie potrzebuje dublerów
Zgadzam się, technicznie axe jest prostszy, ale poprawnie wykonany na pełnej wysokości wymaga kosmicznego rozciągnięcia
Też trenowałem i trenuję różne rzeczy, i o ile np. wszystkie kopnięcia okrężne i obrotowe mam w miarę opanowane, tak nigdy nikomu nie udało mi się rozkwasić nosa axe kickiem. Jaja by mi prędzej urwało
ja to pierdole wjeżdżam na ostro!
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
Cytat:
Post w moim temacie odebrał Ci szatańską moc:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów