📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oh my god... Równie dobrze mogliby się rżnąć i podkładać głos z tekstem reklamy.
no reklama odniosła swój cel... każdy obejrzał choć cześć i pojawiła się w wielu miejscach za darmo... czy to tu czy na wykopie... reklama za darmo.. kicz to jakas forma marketingu jak widac
nie wiem czy odniosła swój cel - skoro wątpie by ktokolwiek chciał te guny kupić chyba, że ma zajoba
dokładnie tak jak ktoś jest w jakiś sposób zainteresowany kupnem to odwiedzi ich stronę.... przecież jak oglądam reklamę podpasek to ich nie kupie dlatego ze oglądałem... tylko dlatego ze jestem zainteresowany w potrzebie...i ktoś mi to zasugerował ;] (nie nie używam;])
co za chłam
ale militaria.pl się postarali hahaha
"dziewczyno, co Ty wiesz o strzelaniu?!" zabiło mnie to haha
"dziewczyno, co Ty wiesz o strzelaniu?!" zabiło mnie to haha
ktos dzwonił ?
mógł w czarnucha strzelić a ten debil w mango czy chuj wi co strzelał
z tymi czarnuchami to też polecieli w tej reklamie
Reklama jest dobra
Sprzedaż na pewno im po tym wzrośnie.
A taki pistolecik noszony przy sobie (Samopowtarzalny oczywiście) może się czasem przydać.
Została zrobiona z jajem a nie jak kolejna popierdolona reklama batonika, zmiękczacz czy innego proszku do prania
Sprzedaż na pewno im po tym wzrośnie.
A taki pistolecik noszony przy sobie (Samopowtarzalny oczywiście) może się czasem przydać.
Została zrobiona z jajem a nie jak kolejna popierdolona reklama batonika, zmiękczacz czy innego proszku do prania
ale tipsy ma przesadzone ta panienka
Reklama ful wypas xD a ten koleś grał kiedyś w jakimś reality show amazonki albo gladiatorzy czy coś takiego:P ostatnio go nawet widziałem w Galeri we wrocku
to są archiwalne reklamy.
pamiętam jak uruchomili kanał na youtube. oficjalny mail, ze ogladać mamy i rozsyłać dalej, żeby dużo komentarzy było.
szkoda, że już tam nie pracuję
pamiętam jak uruchomili kanał na youtube. oficjalny mail, ze ogladać mamy i rozsyłać dalej, żeby dużo komentarzy było.
szkoda, że już tam nie pracuję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów