📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rozumiem wszystko ale jedna postać mi tam nie pasuje na tych zdjęciach-dziecko murzynowe
Mówicie co chcecie ale jakbym mógł porozmawiać z dowolną martwą osobą przez godzinę to wybrałbym hitlera.
Nie żartuję. Chciałbym z nim porozmawiać. Nie ma to nic wspólnego z niczym poza czystą ciekawością aby się dowiedzieć "DLACZEGO".
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie żartuję. Chciałbym z nim porozmawiać. Nie ma to nic wspólnego z niczym poza czystą ciekawością aby się dowiedzieć "DLACZEGO".
Szydło nie pasuje. Od niedawna przecież nową kukiełką Kaczyńskiego jest Morawiecki
TB303 napisał/a:
Szydło nie pasuje. Od niedawna przecież nową kukiełką Kaczyńskiego jest Morawiecki
Co nie zmienia faktu, że jeden z nich jest tym drugim
Drugie zdjęcie wyszło. Chuj, że po chemii, wygląda jak legolas.
Kurwa, umierają na raka, a mają czas na pierdoły, na jakieś oglądanie jakiś zjebanych seriali komiksów itp. Ja kurwa jestem bezrobotny i nie mam czasu na oglądnięcie tego, a ci umierają i marnują życie.
Mógłbym uzasadniać swój komentarz używając merytorycznych argumentów. Ale widząc twój poziom powiem po prostu- pierdol się debilu, żebyś zdechł z głodu z mniejszą godnością niż Ci z których się nabijasz.
Velture napisał/a:
Mówicie co chcecie ale jakbym mógł porozmawiać z dowolną martwą osobą przez godzinę to wybrałbym hitlera.
co DLACZEGO,
Lebensraum, mówi ci to coś?
zielak300 napisał/a:
co DLACZEGO,
Lebensraum, mówi ci to coś?
Musiałem coś dopisać aby te lewackie ścierwa, których pełno na sadolu, się nie przypierdoliły, że mam ochotę pogadać z Hitlerem
Może dla tego:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów