Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co mam ztego zrozumieć jak nie znam języka, co najwyżej 5/10.
to sie kurwa naucz, proste rzeczy ja pierdole
Nie ma takiego obowiazku ani przymusu na szczęście
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to kurwa wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to k***a wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
Prawie Ci się wszystko udało PRAWIE. Z dużym naciskiem na duże litery. Przymiotnik/rzeczownik, tu mamy rzeczownik. Pozdrawiam.
Prawie Ci się wszystko udało PRAWIE. Z dużym naciskiem na duże litery. Przymiotnik/rzeczownik, tu mamy rzeczownik. Pozdrawiam.
Po tak debilnym tekście pozorującym znajomości ortografii lepiej wyłącz tą stronę i wróć za tydzień aż sprawa pójdzie w zapomnienie...
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to kurwa wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
XD weź ty sie w taboret pierdolnij bo coś Ci sie pokićkało. Chuj mnie boli czy jesteś modem czy tam innym adminem. Wg. mnie w XXI w. znajomość języka angielskiego na takim poziomie, żeby zrozumieć ten materiał (który nawet dla debili specjalnie ma napisy xd) jest no minimum japierdole. Dlatego właśnie w tej kurwie Polsce tak jest. Przez takich typów. "Nie bede sie uczył bo po co. W Polsce język polski." Ja jebie, wyjrzyj zza tego kurwidołka chociaż na parę kilometrów. A poza tym nie groź bo przez neta to trochę żałosne.
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Dobra, dobra już się nie zesraj... Jeszcze z 5 postów wyskrob
Ps. Za znaki "xD" według regulaminu post powinien polecieć
Nie ma takiego obowiazku ani przymusu na szczęście
glosowac na wyborach tez nie ma obowiazku ale kurwa wypada... wiec zamknij paszcze i sie ucz i glosuj. jedno i dobre dla ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów