to sie kurwa naucz, proste rzeczy ja pierdole
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to kurwa wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to k***a wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
Prawie Ci się wszystko udało PRAWIE. Z dużym naciskiem na duże litery. Przymiotnik/rzeczownik, tu mamy rzeczownik. Pozdrawiam.
Prawie Ci się wszystko udało PRAWIE. Z dużym naciskiem na duże litery. Przymiotnik/rzeczownik, tu mamy rzeczownik. Pozdrawiam.
Po tak debilnym tekście pozorującym znajomości ortografii lepiej wyłącz tą stronę i wróć za tydzień aż sprawa pójdzie w zapomnienie...
koleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to kurwa wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
XD weź ty sie w taboret pierdolnij bo coś Ci sie pokićkało. Chuj mnie boli czy jesteś modem czy tam innym adminem. Wg. mnie w XXI w. znajomość języka angielskiego na takim poziomie, żeby zrozumieć ten materiał (który nawet dla debili specjalnie ma napisy xd) jest no minimum japierdole. Dlatego właśnie w tej kurwie Polsce tak jest. Przez takich typów. "Nie bede sie uczył bo po co. W Polsce język polski." Ja jebie, wyjrzyj zza tego kurwidołka chociaż na parę kilometrów. A poza tym nie groź bo przez neta to trochę żałosne.
Lubelska sekcja mmakoleś a ty mieszkasz na wyspach czy w Polsce? bo jak w Polsce to kurwa wiedz ze na terenie polski obowiązuje język polski a nie angielski... i jak chcesz mi odpisać to przemyśl to dobrze, bardzo dobrze..
I jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Lubelska sekcja mmaI jestem pewien, że w większości spraw jesteś takim ignorantem. W sensie 'nie bede sie uczył, łeee liczyc do 100 umiem i pisać też jakotako to mi starczy' Brak rozwoju, stagnacja. Taki obraz twój. Jak masz taka moc to wal tego bana, ale to nic w twoim życiu niestety nie zmieni.
Dobra, dobra już się nie zesraj... Jeszcze z 5 postów wyskrob
Ps. Za znaki "xD" według regulaminu post powinien polecieć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów