Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, że ty zawsze przed gwałcicielami uciekasz do windy. Super miejsce do dania dupy. A i usprawiedliwiona jesteś, no bo jak z windy spierdolić przed gwałcicielem. Brawo Ty!!!
Rozumiem że Ty zrobiłbyś to co ta kobieta na filmie, czyli sprowokować do dalszych działań na schodach? Zamiast uciekać byle by z dala od napastnika?
Hahaha ciekawe czy ją wyruchał xdddd
No przecież widać że ją rucha hahahahaa
Pani, która śpiewa w tej piosence kilka dni temu wykorkowała.
Bogom niech będą dzięki, muzyka na świecie się poprawiła.
Rozumiem że Ty zrobiłbyś to co ta kobieta na filmie, czyli sprowokować do dalszych działań na schodach? Zamiast uciekać byle by z dala od napastnika?
Ty masz choć trochę zdrowego myślenia? Jak gość z nożem Cię zaatakuje, to wskoczysz z nim do windy czy zaczniesz spierdalać na zewnątrz? Oknem jak nisko, schodami, rurą strażacka, jak jest ale do chuja pana NA ZEWNĄTRZ! Przecież ta idiotka tak się broniła, że aż zakupów nie upuściła.
Nawet tak nie żartuj.
Ekhem, oglądałeś film?
Uciekła z tym gościem na plecach.
Genialne...
Faktycznie, czytając takie idiotyzmy ciężko nie zostać szowinistą. Wy jesteście po prostu głupie.
a ta baba po chuj tam podchodziła zamiast do windy spierdalać na policje dzwonić to podchodzi i sie jeszcze wykłuca z psycholem, też pierdolnięta jakaś suka feministyczna i dostała za swoje, nawet mi jej nie żal
Zero instynktu samozachowawczego u tej kobiety, zamiast wejść szybko do windy i uciec tym samym napastnikowi to ta poszła się z nim kłócić.
ale co poruhał to jego xD
a ta baba po chuj tam podchodziła zamiast do windy spierdalać na policje dzwonić to podchodzi i sie jeszcze wykłuca z psycholem, też pierdolnięta jakaś suka feministyczna i dostała za swoje, nawet mi jej nie żal
Widzę, że i wśród mężczyzn debili nie brakuje. Mistrzowie ucieczek z budynków wysokich. Jak będzie pożar, też wsiadajcie do windy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów