18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
slannesh 2018-03-17, 15:11 2
Jak koles nawet sie zajebac juz probowal w wiezieniu, odszkodowanie to jedno, ale uraz psychiczny zostanie
Zgłoś
karnyqtas 2018-03-17, 23:23 3
myślałem, że Rewiński wyjdzie
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-03-18, 17:26
BajecznyKrzysztof napisał/a:

jeśli ziomek siedział i to za gwałt na nieletniej (przy czym był niewinny....), to ja pierdolę, ale mu nie zazdroszczę.....

Wiesz... jednak lepiej dla niego, że jest niewinny.
Gdyby był winny, szansa na wyjście byłaby zerowa, wyszedłby po odbyciu kary z piętnem gwałciciela i zabójcy. I bez odszkodowania.
Oczywiście odszkodowanie mu lat nie zwróci, ale pozwoli na komfortowe życie (na tyle, na ile trauma mu pozwoli, ale właśnie dzięki odszkodowaniu będzie go stać na dobrego psychologa).
Swoją drogą, w mojej opinii minimalne odszkodowanie jakie byłoby sprawiedliwe to 1 milion złotych... za każdy rok.
I gorąco kibicuję mu, by co najmniej tyle dostał (o ile jest niewinny).
No i kolejna kwestia, jeśli jest niewinny, to nie jest totalnym zjebem, bo tylko totalny zjeb gwałci i morduje człowieka.

Więc jeśli już musiałbym wybierać, wolałbym być Tomaszem Komendą ruchanym w dupę ale niewinnym, niż winnym.
Co nie oznacza, że chciałbym być ruchanym w dupę
(choć na pewno ktoś wypierdoli z komentarzem, że tylko tak piszę, że nie chciałbym )

BTW, kolejny argument przeciw karze śmierci.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2018-03-18, 21:53
piszą że nie winny a jak jest winny to co ??
Zgłoś
kaziolord 2018-03-18, 22:44
Teraz wyszedł i pewnie zrobi to jeszcze raz
Zgłoś
a2711817 2018-03-20, 10:32
Riox napisał/a:

Odszkodowania odszkodowana... Ja tam podchodzę do tego z dystansem i nie wiem czy on też nie był w to zamieszany (...)

Nie wiem, nie było mnie tam. Ale uniewinniono go, więc jakoś znalazły się dowody, że winny nie był. Więc, jak już pisałem, ktoś w śledztwie dał dupy.
Jak pisali przedmówcy, z takim wyrokiem lekko nie miał. Zakładam, że mało kto byłby w stanie wytrzymać 18 lat ciągłego wpierdolu. Gdyby nie uprzejma sąsiadka i sprawny wymiar sprawiedliwości, mógłby mieć karierę, prawie dorosłe dzieci, normalne życie. Jakby dalej pogdybać to, moim zdaniem, nie ma odpowiedniej kwoty zadośćuczynienia.
I teraz coś, co mnie w tej sprawie najbardziej razi: winni całego zamieszania nawet upomnienia nie dostaną. Będą dalej łapać i wsadzać bandytów lub, w przypadku ich braku, kogo popadnie. Bezkarność całkowita, wystarczy mieć togę czy mundur. Paranoja. Zbóje biegają po ulicach a podatnik płaci podatkami za odszkodowania i 18 lat utrzymywania Pana Tomasza w celi.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów