Mają rozmach skurwysyny
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.z tego co czytałem to tacy bossowie potrafią wyrżnąć rodzinę komendanta policji wliczając nawet noworodki i wstawiają ezgekucję na YT celem zastraszenia kolejnych co im w drogę wejdą... Usuwane oczywiście na bieżąco, ale przy odrobienie "szczęścia" można trafić na niezły hardcore... Tak więc nie ma się co dziwić że napierdalają w to gówno z Apacha i się w tańcu nie pierdolą.
z tego co czytałem to tacy bossowie potrafią wyrżnąć rodzinę komendanta policji wliczając nawet noworodki i wstawiają ezgekucję na YT celem zastraszenia kolejnych co im w drogę wejdą... Usuwane oczywiście na bieżąco, ale przy odrobienie "szczęścia" można trafić na niezły hardcore... Tak więc nie ma się co dziwić że napierdalają w to gówno z Apacha i się w tańcu nie pierdolą.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.tomgru
mam pytanie, specjalistyczne,
jeśli możesz odpowiedz
ile skleiłeś już modeli helikopterów i z jakich krajów są te najtrudniejsze do złożenia
ile skleiłeś już modeli helikopterów i z jakich krajów są te najtrudniejsze do złożenia