Mają rozmach skurwysyny
Mają rozmach skurwysyny
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To były lasery!!! Jestem ekspertem, dwa razy gwiezdne wojny oglądałem.
z tego co czytałem to tacy bossowie potrafią wyrżnąć rodzinę komendanta policji wliczając nawet noworodki i wstawiają ezgekucję na YT celem zastraszenia kolejnych co im w drogę wejdą... Usuwane oczywiście na bieżąco, ale przy odrobienie "szczęścia" można trafić na niezły hardcore... Tak więc nie ma się co dziwić że napierdalają w to gówno z Apacha i się w tańcu nie pierdolą.
policja w mexu nie ma apachy tylko black hawki.ten był wersją z minigunami w drzwiach. no i amunicja smugowa.
z tego co czytałem to tacy bossowie potrafią wyrżnąć rodzinę komendanta policji wliczając nawet noworodki i wstawiają ezgekucję na YT celem zastraszenia kolejnych co im w drogę wejdą... Usuwane oczywiście na bieżąco, ale przy odrobienie "szczęścia" można trafić na niezły hardcore... Tak więc nie ma się co dziwić że napierdalają w to gówno z Apacha i się w tańcu nie pierdolą.
Dla bossów i ich sługósów życie ludzkie jest nic nie warte. Policjantów jeszcze mogą odstrzelić ale już z siłami wyższymi niż policja lepiej nie zadzierać. Konfilkt z rządem i policją nie jest na rękę kartelom, a i dużo do powiedzenia ma USA bo to tam trafia najwięcej narkotyków. Jeśli ktoś lubi takie tematy to polecam serial "El Chapo" no i "Narcos" oczywiście ale według mnie ten pierwszy o wiele lepszy. Książek w Polsce nie ma zbyt wielu, a szkoda bo temat bardzo ciekawy.
Po pierwsze to nie był żaden jebany AH-64 Apache, bo gdyby był to robiłby to na noktowizji a nie z dojebanym reflektorem, z dużo większej odległości a poza tym nie zgadza szybkostrzelność działka, które z pewnością jest jednak typu minigun zamontowane w oknie strzelca pokładowego najprawdopodobniej UH-60 BlackHawk dlaczego? Być może dlatego, że Meksyk w ogóle nie posiada Apachów... już nie mówiąc o tym, że część filmu jest zmontowana z ataku śmigłowców typu Cobra w Ankarze w trakcie ostatniego Tureckiego puczu... kurwa co za dno, można by i pomyśleć, że w takim razie nawet info o śmierci tego typa to może być fejk
gdyby to był AH-64, to z tego budynku by raczej nic nie zostało
mam pytanie, specjalistyczne,
jeśli możesz odpowiedz
ile skleiłeś już modeli helikopterów i z jakich krajów są te najtrudniejsze do złożenia
tomgru
mam pytanie, specjalistyczne,
jeśli możesz odpowiedz
ile skleiłeś już modeli helikopterów i z jakich krajów są te najtrudniejsze do złożenia
Zazdrościsz hobby? To jest właśnie piękno Sadola, że są tu i lekarze i policjanci i ludzie którzy po szybkostrzelności działka powiedzą jaki to model śmigłowca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów