📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolor skóry mi się nie zgadza. Stwierdzam niedojebanie mózgowe.
O jaka kultura moszna ? Moszna inaczej pewnie by rozmawiali jak typ był by agresywny a ten poszedł grzecznie razem z nimi. I nie musiało być aj kent breth.
Kurwa jak mnie wkurwiaja takie pajace co nagrywa i mordę wydziera , jak by go 100 murzynów w dupe pchało
Najpierw powinienem wszystko posprzątać swoimi ubraniami, a dopiero później opuścić miejsce.
Elpolaco napisał/a:
Kurwa jak mnie wkurwiaja takie pajace co nagrywa i mordę wydziera , jak by go 100 murzynów w dupe pchało
Wydaje mi się że są rownie mocno najebani co ten typ.
Widać po zachowaniu że rzadko co pije alkohol
co dziennie trzeba pić wtedy na kapie jesteś normalny
praca nawet w tym nie przeszkadza
co dziennie trzeba pić wtedy na kapie jesteś normalny
praca nawet w tym nie przeszkadza
Kultury można skutecznie nauczyć: za bety i ryja w te szczochy, jak psa
tazer95 napisał/a:
A trochę już wypiłeś. Ochrona wyjątkowo łagodna
Odprowadzili go, żeby się kulturalnie odlał do zlewu. Poza tym podejrzewam, że stół był ujebany (jak u Durczoka) i to mu przeszkadzało.
W krzakach mógł debil
DIVERSION napisał/a:
A później umyją stół jakby nigdy nic.
no umyją pewnie ta sama szmatą z mapa co kibel i dopiero wtedy jak gdyby nigdy nic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów