📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Husky rozpierdala ... szkoda ze napierdala w jakies MMO a nie w Starcrafta2, którego jest zajebistym komentatorem
@Patkuu
chętnie, dawaj
chętnie, dawaj
dwudziestoparoletnie konie w gierki graja.żałosne...bida w kraju a robić to nie ma komu:)
Ok, widać nie jestem takim nołlajfem za jakiego wszyscy mnie mają... Może mi ktoś powiedzieć skąd oryginalnie jest ten okrzyk z 0:24? Słyszałem to w paru przeróbkach a głupio tak nie znać oryginału -.-
Edit//
Znalazłem. Nie wysilajcie się.
Edit//
Znalazłem. Nie wysilajcie się.
@ creepa
no to ja już odpalam gierkę, weź jakąś apteczkę czy cuś, może boleć
no to ja już odpalam gierkę, weź jakąś apteczkę czy cuś, może boleć
kurwa , znam to .. prawie pente jebłem Gravsem a tu chuj , dziewczyna marudziłą i tylko quadra ;/ .
Dwie spasione a jedna z ryja czarownica. To ja już bym wolał popykać w snake'a.
naprawdę tego ogarnąć się nie da, jak można komuś przeszkadzać w graniu. To tak jakbyś kupciał, a ktoś by Ci przerwał.
Patkuu napisał/a:
naprawdę tego ogarnąć się nie da, jak można komuś przeszkadzać w graniu. To tak jakbyś kupciał, a ktoś by Ci przerwał.
Kupciał?
Co do filmu to..
później takie cioty się dziwią "czemu ona mnie zdradziła?!" ...
Gdyby nie Rosana to ten filmik byłby nic nie wart
think666 napisał/a:
U mnie w domu jest odwrotnie... Na chuj ja jej kupowałem xboxa...
Dokup kinekt i kilka gier erotycznych.
Najlepiej takie, żeby dwie laski obracać. Może będzie przyprowadzała koleżanki.
Rosanna fajna jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów