📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
U mnie w domu jest odwrotnie... Na chuj ja jej kupowałem xboxa...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
ale hujnia co to korwa ma byc
To samo chcialem napisac. Ty widziales swoja ortografie?
BTW. Widac, ze masz problemy z polskim, to co dopiero z eng
No nie ale ten okularnik taką dupeczke olewa, kurwa toż to raz w życiu mu się poszczęściło a on ma w dupie...
ja jestem tym brodaczem - nie mam dziewczyny i chleje jacka przy grze...
Przez cały film zastanawiałem się gdzie ja to widziałem. W ostatniej sekundzie, jak zobaczyłem napisy końcowe, przypomniało mi się, że na jołtubie.
BTW nie wiem jak wy ale ja miejscu tych kolesi napalałbym się na laski, a nie na jakieś tam gry.
BTW nie wiem jak wy ale ja miejscu tych kolesi napalałbym się na laski, a nie na jakieś tam gry.
hmmm... Jak w ogóle można przeszkadzać w graniu ? A gdybym ja grała? Odpowiedz prosta : ten ktoś już by zbierał zęby
@ up
Nie. Sprawdzimy?
Nie. Sprawdzimy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów