📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolnął jak tupolew po zderzeniu z pancerną brzozą
Wyrżnął jak Kłopotek o Rostowskiego po upomnieniu się o rachunek za koalicję.
Kocham cie kocham
A spierdalaj...
A spierdalaj...
Cytat:
Kiedy Giertych każe skakać w obronie sądów...
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Wolne sądy! Szybki upadek!
Miles87 napisał/a:
Poleciał jak pisior po zrobieniu syfu w kraju.
Erutlev napisał/a:
Poleciał jak tusk do brukseli po rozpierdoleniu kraju.
Jacy wy jesteście niedorozwinięci - a najbardziej autor tematu, ze swoimi chujowymi politycznymi komentarzami
Wszędzie tą politykę wpierdolicie, a później się dziwić, że w kraju chujowo. Banda idiotów.
@up Sam na to narzekam, a i tak napisałem... Widzisz, jak strasznie chujowo?
Erutlev napisał/a:
Poleciał jak tusk do brukseli po rozpierdoleniu kraju.
A kaczyński to król i panny i kraju wcale nie rozwala. Jeden chuj i drugi jest taki sam od 89 same kurwy i złodzieje.
Dla sprostowania, to spada kobieta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów