Rozbiegany silnik diesla
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew napisał/a:
5-tka i puszczamy sprzęgło.
Zrób tak w automacie Dolot powietrza zatykamy i zdusimy. Wiem, to trudniejsze, bo trochę trzeba wiedzieć, ale to nie jest jakaś specjalistyczna wiedza.
Bez sensu jest takie żyłowanie silnika, przecież go popsuć można.
@janlew
Oprócz piątki i sprzęgła, osobiście bym jeszcze ręczny zaciągnął i wcisnął hamulec jakby się skurwysyn miał wyrwać przypadkiem a czasem
@krzyks
Zgodzę się, ale w niektórych nowych parchach to zanim się dobierzesz do dolotu to już dawno Ci olej wpierdoli i korbę bokiem wypluje
@GlassEdi
Rozbiegł się turbodiesel, a dokładnie do układu dolotowego dostał się olej poprzez uszczelnienie turbosprężarki, przez co zaczął namiętnie ssać i spalać olej silnikowy przez ową rozjebaną turbosprężarkę. Diesel jest w stanie przepalić olej silnikowy co widać na dołączonym filmiku. Wpierdoli cały olej po czym samoistnie stanie silnik wyjebie czasami korbę bokiem. Ogółem ciekawe zjawisko.
Oprócz piątki i sprzęgła, osobiście bym jeszcze ręczny zaciągnął i wcisnął hamulec jakby się skurwysyn miał wyrwać przypadkiem a czasem
@krzyks
Zgodzę się, ale w niektórych nowych parchach to zanim się dobierzesz do dolotu to już dawno Ci olej wpierdoli i korbę bokiem wypluje
@GlassEdi
Rozbiegł się turbodiesel, a dokładnie do układu dolotowego dostał się olej poprzez uszczelnienie turbosprężarki, przez co zaczął namiętnie ssać i spalać olej silnikowy przez ową rozjebaną turbosprężarkę. Diesel jest w stanie przepalić olej silnikowy co widać na dołączonym filmiku. Wpierdoli cały olej po czym samoistnie stanie silnik wyjebie czasami korbę bokiem. Ogółem ciekawe zjawisko.
W czyimś aucie znaleźć i zatkać dolot powietrza - życzę sukcesów. 10 razy trudniejsze niż to się wydaje na pierwszy rzut oka.
jak się rozbiega to i dziesiątkę można wrzucić, na początku jak szybko się zareaguje to tak, dolot zatkać nie zawsze jest czym, można garść drobniaków do turba posłać albo czekać aż olej i silnik się skończy
Ja bym próbował driftować, w sumie silnik i tak będzie do wyjebania a tak przynajmniej efektywnie można zapierdolić dymem pół dzielnicy
Znam to z autopsji. Kiedyś zatrzymuje sie koło Opla Insigni. Dymi na pół osiedla. Dobiegam, wsiadam do samochodu, włączam 5, wciskam hamulec i puszczam sprzęgło. Samochód gaśnie.
Przed samochodem kobieta (okazalo sie że to właścicielka) i dwóch facetów.
Zdziwieni, że udało mi się wyłączyć silnik bez kluczyków.
Okazuje się, że panowie zdążyli już wyrwać śrubokrętem stacyjkę, a potem pod maską odcięli kable od akumulatora.
Ręce mi opadły.
Podobno silnik pracował tak ok 4-5 minut.
Skurwiel miał dobry silnik
Przed samochodem kobieta (okazalo sie że to właścicielka) i dwóch facetów.
Zdziwieni, że udało mi się wyłączyć silnik bez kluczyków.
Okazuje się, że panowie zdążyli już wyrwać śrubokrętem stacyjkę, a potem pod maską odcięli kable od akumulatora.
Ręce mi opadły.
Podobno silnik pracował tak ok 4-5 minut.
Skurwiel miał dobry silnik
Rozbiegany diesel a nie nagrzewanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów