📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ALe powiem wam...efekt i tak fajny
No dopsz, pośmialim się. A teraz czas na głos specjalisty. Czekam na post opisujący jak zrobiłby to zamożny Polak. Gdzie są specjaliści ? Czy nikt nie chce napisać posta wyjaśniającego kończącego się sakramentalnym "dziękuję, do widzenia"? A Specjaliści tu są! Bo jeśli ktoś ma bekę z tego gościa z kamerą, to znaczy, że wie jak zrobić to bez beki
Mi się podoba gdy biedni ludzie są pomysłowi i radzą sobie w życiu. Oczywiście gdy robią to zgodnie z prawem.
Polacy robili tak
Jebany, dostawali kasę na teledyski, przepijali ją i filmowali jakieś gówno które teraz jest zajebiste na swój sposób i przedewszystkim oryginalne
Jebany, dostawali kasę na teledyski, przepijali ją i filmowali jakieś gówno które teraz jest zajebiste na swój sposób i przedewszystkim oryginalne
kolosasz napisał/a:
No dopsz, pośmialim się. A teraz czas na głos specjalisty. Czekam na post opisujący jak zrobiłby to zamożny Polak. Gdzie są specjaliści ? Czy nikt nie chce napisać posta wyjaśniającego kończącego się sakramentalnym "dziękuję, do widzenia"? A Specjaliści tu są! Bo jeśli ktoś ma bekę z tego gościa z kamerą, to znaczy, że wie jak zrobić to bez beki
Otóż proszę bardzo - wokół kręconej sceny rozstawionych jest wiele aparatów robiących zdjęcia w odpowiedniej sekwencji, a następnie zdjęcia te składane są w poszczególne klatki filmu. Po raz pierwszy efekt ten użyto w Matrixie i od nazwy tej sceny do dzisiaj nazywa się tą sztuczkę - Bullet Time Effect.
Edit.
Prawie bym zapomniał: Dziękuje do widzenia
Edit 2: Macie jeszcze filmik jak to zrobili:
.......... napisał/a:
@up
Ty czytasz komentarze zanim coś sobie uroisz w głowie?
Czytam: tytuł posta, opis i komentarze. Plan wykonuję więc w 300%.
A tytuł jest bekowaty.
No, ale dalej nie wiem, jak zrobić taki efekt na bogato. Ludzi z pasją do filmowania z pewnością tu nie brakuje. Milczą, bo nie mają pomysłu jak osiągnąc taki efekt w inny sposób. Są więc tak samo biedni jak twórca filmiku . Więc po co ten prześmiewczy tytuł?
kolosasz napisał/a:
.... No, ale dalej nie wiem, jak zrobić taki efekt na bogato...
Zapraszam do zapoznania się z moim komentarzem powyżej.
Dziękuje do widzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów