Wrong Ford my friend
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak do końca nie kumam o co chodzi, no niby się wciskał ale nie było tu jakiegoś "bycia chujem" ciasno bo ciasno ale w sumie bez szału. Tak trochę bez sensu jak dla mnie to zatrzymanie.
Jedyne chamstwo jakie widzę to tylko u policjantów, którzy nie chcieli go wpuścić.
Cytat:
Gość na motorze (0:00) rozpierdala system...
A co on niby twoim zdaniem robi? Pewnie myślałeś, że ręce trzymał w powietrzu... Musisz iść do okulisty.
Gdyby w Warszawie karali za takie wjeżdżanie to chyba mandaty sypały by się w tysiącach (np.dolinka służewiecka)
W Polsce jest przepis nakazujący ustąpić pojazdowi poprzedzającemu, który zmienia pas z prawego na lewy. Na szczęście policja tego u nas tak nie wymaga
@malin90m
Jest przepis, który mówi, że gdy dwa pojazdy zmieniają pas na ten sam, to pierwszeństwo ma ten, który wjeżdża na pas z prawej.
Jest też przepis, który nakazuje przy zmianie pasa ustąpić pierwszeństwa wszystkim poruszającym się pasem na który chcemy wjechać.
Ale pierwsze słyszę, że człowiek wjeżdżający na lewy pas ma pierwszeństwo... Zacytujesz mi może ten fragment?
Jest przepis, który mówi, że gdy dwa pojazdy zmieniają pas na ten sam, to pierwszeństwo ma ten, który wjeżdża na pas z prawej.
Jest też przepis, który nakazuje przy zmianie pasa ustąpić pierwszeństwa wszystkim poruszającym się pasem na który chcemy wjechać.
Ale pierwsze słyszę, że człowiek wjeżdżający na lewy pas ma pierwszeństwo... Zacytujesz mi może ten fragment?
miałem forda auta przestronne w środku bardzo wygodne tanie części, niestety, poza chujową elektroniką to rdzewieją.
malin90m napisał/a:
W Polsce jest przepis nakazujący ustąpić pojazdowi poprzedzającemu, który zmienia pas z prawego na lewy. Na szczęście policja tego u nas tak nie wymaga
Coś ci się pojebało, poczytaj jeszcze raz przepisy
Co do sytuacji jest to klasyczne wymuszenie pierwszeństwa przy zmianie pasa, mógł go za to zgarnąć, u nas jest za to 250zł i 5 punktów ( więc uwierzcie, po wysokości tego mandatu powinno do was dotrzeć, że to nie jest jakiś małe wykroczenie, do tego wyłudzacze odszkodowań tylko na to czekają )
Abraxus napisał/a:
Jedyne chamstwo jakie widzę to tylko u policjantów, którzy nie chcieli go wpuścić.
Co ty pierdolisz? Jakaś kurwa ci się ciśnie na pas bo chujowi trzeba go zmienić i cie to nie wkurwia? Ja tam wrzucam kierunek i czekam aż się ktoś zlituje i na odwrót tak samo się lituję. Nigdy jak się ktoś pcha nie wpuszczam bo mógł poprosić kierunkiem na swoim pasie
Policjanci na filmie tępią głupiego chuja, takie ich jedno z wielu zadań
Jeszcze bym zrozumiał przejazd z lewego na prawy pas przed zjazdem z autostrady (ryzyko ominięcia zjazdu) ale pchając się z prawego na lewy kierowca pokazuje wyłącznie jakim jest bucem.
Velture napisał/a:
A co on niby twoim zdaniem robi? Pewnie myślałeś, że ręce trzymał w powietrzu... Musisz iść do okulisty.
A Twoim zdaniem co robi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów