📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kończę z ćpaniem.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
pachołki spływają ulicą w dół .... dziwięć lat temu założyłem konto na sadistic żeby teraz to zobaczyć.. serio.
dziękuję za konstruktywna krytykę, doceniam to, serio....
Gościu zasygnalizował kierunkowskazem nadpływającemu znakowi drogowemu gdzie będzie się poruszał, brawo - ostatni raz takie coś widziałem wtedy kiedy gość podczas powodzi zasygnalizował nadpływającej fali, że będzie skręcał. mistrzowie.org/219393/Fala-w-Japonii
i na pewno jakiś austriak, niemiec, czy chuj wie gdzie to , powie, że polaki podjebały znaki...
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
pachołki spływają ulicą w dół .... dziwięć lat temu założyłem konto na sadistic żeby teraz to zobaczyć.. serio.
Ja w 2008 r co ja był dał żeby odzyskać pierwsze konto
a miałem ich tu że sto parę
Zbysław napisał/a:
oj tak mam tak samo jak ty ! tylko ta różnica ze to moje 2 xD od tylu lat !
Przypomniało mi to temat: sadistic.pl/uciekajace-pacholki-vt490658,15.htm5389447
Kolega to chyba do lekarza powinien się udać, jeśli do tylu kont haseł pozapominał to brzmi jak alzheimer... no chyba, że tak lubi zbierać bany.
Zbysław napisał/a:
Kolega to chyba do lekarza powinien się udać, jeśli do tylu kont haseł pozapominał to brzmi jak alzheimer... no chyba, że tak lubi zbierać bany.
Kurwa takie to głupie i muzyka stara z czasów prehistorycznego youtuba.
Ale śmiechłem...
Ale śmiechłem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów