📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Pewnie trener rzucił jakieś polecenie zawierające liczby i bania się zagotowała.
Jakiś biały mu pewnie powiedział, że Ziemia nie jest płaska, tylko okrągła i biedak ma teraz za duże przeciążenia zastanawiając się jakim cudem jeszcze nie spadł...
I tak to jest, zaczną myśleć, bedzie globalne ocieplenie, pingiwny zamieszkaja w ameryce. 100 lat temu wszystko było na swoim miejscu ;/
Hej! Przynajmniej nie kradnie!
Czarek to przewidział!
Łysy czarny pokryty papą i asfaltem, świeża robota, stygnie i dlatego tak paruje
Łysy czarny pokryty papą i asfaltem, świeża robota, stygnie i dlatego tak paruje
chciałbym zobaczyć jak ten czarnuch napierdala was biedne kurwy z polanda, takie narodowe cipeczki Wtedy byłby materiał na sadola
WakeUpDead napisał/a:
chciałbym zobaczyć jak ten czarnuch napierdala was biedne kurwy z polanda, takie narodowe cipeczki Wtedy byłby materiał na sadola
Typowy warszafiak . Psujesz tylko dobre imię prawdziwym Warszawiakom.
Gość po prostu ściągnął kask do futbolu... Pozapierdalaj sobie tak z godzinę w takim hełmie to również będziesz się tak kopcił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów