Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobnie jak pewien Antoni, minister na delegacji prosto z KGB...
To co robią demokraci z Bidenem to już nawet nie jest żałosne - to jest znęcanie się nad emerytem z demencją. Ten koleś powinien być w domu opieki, albo wypoczywać na rejsach i plażach. Zamiast tego szprycują go narkotykami i jak kukłę wystawiają gdzie się da. Niestety żadna ilość dropsów i proszku nie pomoże mu wygrać debat wyborczych bo typ po chwili na scenie nie wie już gdzie jest.
To co robili katolicy z Wojtyłą to już nawet nie było żałosne - to było znęcanie się nad emerytem z demencją. Ten koleś powinien być w domu opieki, albo wypoczywać w więzieniu. Zamiast tego szprycowali go narkotykami i jak kukłę wystawiali gdzie się da. Niestety żadna ilość dropsów i proszku nie pomogła mu mydlić oczu ofiarom pedofilii bo typ po chwili na scenie nie wiedział już gdzie jest.
Poprawiłem.
To co robią demokraci z Bidenem to już nawet nie jest żałosne - to jest znęcanie się nad emerytem z demencją. Ten koleś powinien być w domu opieki, albo wypoczywać na rejsach i plażach. Zamiast tego szprycują go narkotykami i jak kukłę wystawiają gdzie się da. Niestety żadna ilość dropsów i proszku nie pomoże mu wygrać debat wyborczych bo typ po chwili na scenie nie wie już gdzie jest.
A trump niby wie gdzie jest
Te wybory to parodia , kandydatów różnia 3 lata. Dziady jak się patrzy.
Z JP2 było taksamo a tłumy szczały że szczęścia jak wybełkotał te swoje nie lękajcie się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów