Rybka chwyciła spławik@up, ale o rudym by ci pasowało i czułbyś się wypoczęty.
Jeszcze resztki wolności słowa w tym kraju pozostały, a komentarz piszę jaki chcę, bez dyktanda z Nowogrodzkiej.
Wiem że pisałeś sarkazmem. Ale chciałbym Cię uświadomić że masz rację PIS to faktycznie jedyna słuszna partią z obecnie dostępnych. Druga która 'cos' znaczy (przez stare układy dzięki którym okradali Państwo bardziej niż PIS) i ma szansę wygrać to PO z tuskiem na czele. I jak tusku wygra to już po nas Polskie firmy będą sprzedane za granice a po ulicach będzie się szlajac tyle gejów i transów że naszym rodakom emerytom wychowanym zgodnie z wartościami naszych przodków odechce się żyć. Normalni młodzi będą ich napierdalac za co będą wyroki i ten kraj upadnie
W kaczogrodzie jakby emeryt, póki jest na siłach, nie dorobił sobie, to by zdechł z głodu, nie wspominając o lekach, które tylko przed wyborami mają być darmowe,
Za to kurwom na socjalu zawsze na procenty wystarczy, ale to są prawdziwi Polacy, bo głosują na jedyną słuszną partię.
Wiem że pisałeś sarkazmem. Ale chciałbym Cię uświadomić że masz rację PIS to faktycznie jedyna słuszna partią z obecnie dostępnych. Druga która 'cos' znaczy (przez stare układy dzięki którym okradali Państwo bardziej niż PIS) i ma szansę wygrać to PO z tuskiem na czele. I jak tusku wygra to już po nas Polskie firmy będą sprzedane za granice a po ulicach będzie się szlajac tyle gejów i transów że naszym rodakom emerytom wychowanym zgodnie z wartościami naszych przodków odechce się żyć. Normalni młodzi będą ich napierdalac za co będą wyroki i ten kraj upadnie
up. Człowiek przychodzi na portal oderwać się od całego gówna dnia codziennego i przyszedł taki co politykę wszędzie wciśnie. Może na wykopie powinieneś spróbować.
No i co pare milionow ludzi maja zaaresztowac i wsadzic do wiezienia? Oni nie sa tacy glupi jak ci sie wydaje. To nie jest tak, ze ty to rozgryzles bo masz mozg Einsteina a wokol ciebie sa sami debile, ktorzy uzytkuja 80% potencjalu swojego mozgu na oddychanie. Kazdy o tym wie, ale wiadomo tez ze "wziecie" sie za to oznacza ogromne problemy gospodarcze dla tego kraju
a drugi mu jeszcze auto pierdolił z portwela i telefonu