📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeIture napisał/a:
Kiedy musisz dorobić do emerytury...
W kaczogrodzie jakby emeryt, póki jest na siłach, nie dorobił sobie, to by zdechł z głodu, nie wspominając o lekach, które tylko przed wyborami mają być darmowe,
Za to kurwom na socjalu zawsze na procenty wystarczy, ale to są prawdziwi Polacy, bo głosują na jedyną słuszną partię.
up. Człowiek przychodzi na portal oderwać się od całego gówna dnia codziennego i przyszedł taki co politykę wszędzie wciśnie. Może na wykopie powinieneś spróbować.
@up, ale o rudym by ci pasowało i czułbyś się wypoczęty.
Jeszcze resztki wolności słowa w tym kraju pozostały, a komentarz piszę jaki chcę, bez dyktanda z Nowogrodzkiej.
Jeszcze resztki wolności słowa w tym kraju pozostały, a komentarz piszę jaki chcę, bez dyktanda z Nowogrodzkiej.
VeIture napisał/a:
To jest kurwa przykre... Po prostu przykro się na to patrzy.
Doprawdy wzruszyłem się
na początku covidu szukałem byle jakiejś roboty na przeczekanie obdzwaniając ogłoszenia na olx. Kurwa myślałem że czasy roboty na czarno, śmieciówek albo etatów na minimalną (a pod stołem to tyle co się umówiliśmy) odeszły do lamusa ze 20 lat temu. tak kilka milionów Polaków pracuje, a potem będzie płacz, że na emeryturze chujnia...
I żaden rząd nic z tą mafią nie robi, a przecież wystarczy spojrzeć na nazwę stanowiska pracy np. elektryk czy hydraulik i zestawić z zarabianą przez nich pensją minimalną i PIP ma gotową listę pracodawców - oszustów na tacy...
I żaden rząd nic z tą mafią nie robi, a przecież wystarczy spojrzeć na nazwę stanowiska pracy np. elektryk czy hydraulik i zestawić z zarabianą przez nich pensją minimalną i PIP ma gotową listę pracodawców - oszustów na tacy...
Spójrzcie na siebie bydło ludzkie jak traktujecie drugiego
Dokarmianie zwierząt(w tym przypadku przez rząd) powoduje że staja się one roszczeniowe i agresywne w kontakcie z ludźmi.
w tym fachu coraz bardziej niezbedny, zwłaszcza tan gdzie biega czarne gówno...
zbliżasz sie, naruszasz moja sferę komfortu, jeb dawka
zbliżasz sie, naruszasz moja sferę komfortu, jeb dawka
Etnicznie podejrzany na dodatek w kapturze, to nie zwiastuje nic dobrego.
nowynick napisał/a:
na początku covidu szukałem byle jakiejś roboty na przeczekanie obdzwaniając ogłoszenia na olx. Kurwa myślałem że czasy roboty na czarno, śmieciówek albo etatów na minimalną (a pod stołem to tyle co się umówiliśmy) odeszły do lamusa ze 20 lat temu. tak kilka milionów Polaków pracuje, a potem będzie płacz, że na emeryturze chujnia...
No i co pare milionow ludzi maja zaaresztowac i wsadzic do wiezienia? Oni nie sa tacy glupi jak ci sie wydaje. To nie jest tak, ze ty to rozgryzles bo masz mozg Einsteina a wokol ciebie sa sami debile, ktorzy uzytkuja 80% potencjalu swojego mozgu na oddychanie. Kazdy o tym wie, ale wiadomo tez ze "wziecie" sie za to oznacza ogromne problemy gospodarcze dla tego kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów