Gdyby u nas tak było, to i porządny rower można byłoby kupić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
już wiadomo gdzie koszyki ze sklepów SPOŁEM przepadły
Dało by radę waszym zdaniem rower z teściową do rana przechować ?? Wtedy i u nas by się takie parkingi przyjeły...
Nie dogonimy ich nawet po wojnie nuklearnej. Bo oni w pierwsze 3 miesiące odbudują cały swój system autostrad, a my nie zdążymy nawet wychodków odbudować. Inny świat, inna mentalność, inna kultura i podejście do życia.
Można się śmiać z ich zwichrowań i głupkowatych reklam, ale prawda jest taka, że dla nich jesteśmy krajem 10 świata, gdzie ludzie mają jakąś starą elektronikę i trochę starych automatów na monety.
Można się śmiać z ich zwichrowań i głupkowatych reklam, ale prawda jest taka, że dla nich jesteśmy krajem 10 świata, gdzie ludzie mają jakąś starą elektronikę i trochę starych automatów na monety.
Za jakiś czas Japonia będzie miała technologię jak z Gwiezdnych Wojen, a my dalej będziemy się podniecać byle gównem.
Korliki napisał/a:
Mogę na to pytanie odpowiedzieć.
Nigdy
Nie bądź takim pesymistą - jeszcze może z 5-6 pokoleń, nasze społeczeństwo dojrzeje do pewnych rzeczy i będzie w Polsce coś takiego.
Jest też druga opcja - możliwe, że nastąpi wcześniej. Będziemy mieli coś takiego, jak już większość Polaków ucieknie stąd, a ziemie zostaną "odzyskane"/wykupione przez Żydów, Niemców, czy jeszcze innych.
absolutnie genialne. Sam dużo jeżdżę rowerem po mieście i wiem jakie to jest utrapienie z zostawieniem go w jakimś miejscu w którym nikt go nie zapierdoli. Na dobrą sprawę mamy te łańcuchy czy linki zabezpieczające niby tak zwane zapięcia ale one nie są w 100% skuteczne. Pomijając fakt, że w Polsce nic nie jest bezpieczne nigdzie bo potrafili mi zajebać rower z serwisu... Jestem ciekaw czy sprawdziłby się taki system w Polsce. Mam nadzieję, że dożyję takiego czasu gdzie będą wszelkie udogodnienia dla społeczeństwa a nie tylko przeszkody we wszystkim !
Przecież to zbrojownia iron mana. W sumie to nie rozumiem po co im coś takiego. Przecież u nich się nie kradnie. Czy oszczędzanie na miejscu jest u nich aż tak konieczne?
Koszty wybudowania takiego "parkingu" byłyby duże...bardzo duże..
W Polsce jakieś pojeby popsułyby ten mechanizm po jakimś tygodniu - jak wszystko nowe, co pojawia się na ulicach miast.
W Polsce jakieś pojeby popsułyby ten mechanizm po jakimś tygodniu - jak wszystko nowe, co pojawia się na ulicach miast.
Mieszkałem w Osace przez 4 miesiące (wymiana UAM na II roku japonistyki) i potwierdzam jak bardzo przydatne są tego typu japońskie wynalazki.
Komfort życia jest nieziemsko wyższy niż w Polsce, wszystko punktualne, czyste, łatwe w obsłudze.
Komfort życia jest nieziemsko wyższy niż w Polsce, wszystko punktualne, czyste, łatwe w obsłudze.
Oj, czepiacie się, że nie mamy super technologii w stojakach na rowery. Cudze chwalicie, swojego nie znacie, zobaczcie to:
warszawa.naszemiasto.pl/artykul/1480969,dzisiaj-rusza-wypozyczalnia-ro...
warszawa.naszemiasto.pl/artykul/1480969,dzisiaj-rusza-wypozyczalnia-ro...
Barany
To już nawet nie trzeba narzędzi żeby kraść rowery. Wystarczy jeden mądry hacker który to rozgryzie.
To już nawet nie trzeba narzędzi żeby kraść rowery. Wystarczy jeden mądry hacker który to rozgryzie.
taaa... a jak tą karte zgubisz to ktoś Ci rower podpierdoli.
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Nie, to tak nie działa - przed włożeniem karty trzeba również wstukać kod do maszynki, taki ala PIN.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów