Gdyby u nas tak było, to i porządny rower można byłoby kupić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Fajna sprawa. Ale trzeba też wziąć pod uwagę, Japończycy mają mało miejsca na swoich wyspach i musza kombinować. U nas nie ma takiego ciśnienia na takie rozwiązania. Co nie zmienia faktu, że piętrowe parkingi w miastach to priorytet.
Jeszcze go maszyna opierdoliła, że się pcha z butami, zamiast poczekać
Zaraz przyjdzie tu jakiś gimbus w rurkach, z dubstepem w dupie i oczywiście z obrazkiem jakie to jaranie się Japonią jest spedalone. Moderatorzy powinni już dawno wjebać ten obrazek do tematu co wkurwia modów (czy coś takiego, ale coś nie mogę go znaleźć).
Niestety takie bajery tylko dla cywilizowanych krajów. U nas kurwa jak w lesie, postawią przystanek, piękny nówencja, na drugi dzień szyby rozbite. Co ciekawe te same kurwy które to rozbiły, siedzą tam całymi dniami i narzekają, że wieje... A taka ciekawostka odnośnie Japonii, jak niedawno przeszli te trzęsienia, to w zgliszczach leżały sejfy pełne gotówki, żaden nie ruszył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów