18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kiedy Nie Ma Dropu
Darkstep • 2016-02-16, 12:20
To uczucie: kiedy pomylisz festiwale i zamiast przyjść na Dubstep/DNB, wpadasz na komercyjny house...i nie ma dropu.

ukryta treść
Dla niewiedzących: Drop - kwintesencja muzyki elektronicznej, ten moment kiedy wpadają wszystkie połamane dźwięki, sekwencja taneczno-ryjąca

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
TB303 2016-02-16, 17:00 9
Cytat:

to co pokazałeś to jakiś deep czy techhouse.

Co kurwa? Proszę mi nie obrażać tych gatunków, mówiąc, że to komercyjne gówno na filmie to cokolwiek z tych dwóch.
Deep-House:

Cytat:

Drop - kwintesencja muzyki elektronicznej

No chyba nie.
Zgłoś
_................_ 2016-02-16, 17:02
@up okej w sumie chuja tam słychać co tam było, ale niech nie perdolą, że w komercyjnej muzyce nie ma dropów. Czy twój nick nawiązuje do Rolanda Tb 303?
Zgłoś
TB303 2016-02-16, 17:05 4
Tommytom napisał/a:

Czy twój nick nawiązuje do Rolanda Tb 303?

Oczywiście, jestem wielbicielem dobrych 'kwasów'
Cytat:

ale niech nie perdolą, że w komercyjnej muzyce nie ma dropów

Tu się zgodzę. W zasadzie, dla mnie drop to właśnie charakterystyczna część, tej komercyjnej 'elektroniki'.
Zgłoś
~DMT 2016-02-16, 17:25 2
TB303, byłem przekonany, że chodzi o skrót "To Be Free, Or Free" Co do samego syntezatora: klasa sama sobie, niestety posiadam tylko jako VSTi, ale i tak jak mnie wena złapie, to coś tam majstruję

Q L I M A X
Zgłoś
TB303 2016-02-16, 17:34 1
Cytat:

byłem przekonany, że chodzi o skrót "To Be Free, Or Free"

Nie no, za głupi jestem, by takie coś wymyślić
Cytat:

ale i tak jak mnie wena złapie, to coś tam majstruję

Bardzo chętnie przesłucham
Zgłoś
PonuryUser 2016-02-16, 17:39
Nie ma dropu ale jest milutka laseczka po prawej!
Zgłoś
snoq 2016-02-16, 17:57 2
Jedyne prawilne dropy to są w dobrym TRAPIE !

Zgłoś
Muphet 2016-02-16, 18:03 4
normalnie jak EDM. bullshit nie muzyka
Zgłoś
Patriota93 2016-02-16, 18:11 4
dla mnie dubstep jest bardziej komercyjny, grany w kazdym klubie 16+, w kazdej nutce w radio.. Hosue ma swoj klimat, jest przyjemny.
Zgłoś
drektor 2016-02-16, 18:19 1
ktoś wie co to za nuta na tym filmie?
Zgłoś
_................_ 2016-02-16, 18:20
@pariota93, kurwa człowieku podaj mi choć jedną stację w Polsce gdzie grają dubstep .
Zgłoś
acidapple 2016-02-16, 18:33 3
TB303 napisał/a:

Co kurwa? Proszę mi nie obrażać tych gatunków, mówiąc, że to komercyjne gówno na filmie to cokolwiek z tych dwóch.

No chyba nie.

no chyba kurwa nie komercyjny ten house... eksperci purysci zamknięci w jednym gatunku... tak się każdy zna na rodzajach elektroniki... wyjaśniam to jest progressive house. słucham praktycznie każdej elektroniki bardziej lub mniej undergroundowej, ale nazywanie tego komercją to już przegięcie... w której stacji to grali?? słyszeliście o Ericu Prydzu, Pryda lub Cirez D?? komercyjny house to jest Call on me w jego wykonaniu a nie to...

Zgłoś
_................_ 2016-02-16, 18:39
@up kolego nie zrozumisłeśjego komentarze, on nie mówił, że to komercha, tylko pokazywał, że to tradycyjny deep house. A autor tematu to debil bo uznał że w komercyjnych utworach nie ma dropa. Pozdrawiam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów