To uczucie: kiedy pomylisz festiwale i zamiast przyjść na Dubstep/DNB, wpadasz na komercyjny house...i nie ma dropu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
to co pokazałeś to jakiś deep czy techhouse.
Co kurwa? Proszę mi nie obrażać tych gatunków, mówiąc, że to komercyjne gówno na filmie to cokolwiek z tych dwóch.
Deep-House:
Cytat:
Drop - kwintesencja muzyki elektronicznej
No chyba nie.
@up okej w sumie chuja tam słychać co tam było, ale niech nie perdolą, że w komercyjnej muzyce nie ma dropów. Czy twój nick nawiązuje do Rolanda Tb 303?
Tommytom napisał/a:
Czy twój nick nawiązuje do Rolanda Tb 303?
Oczywiście, jestem wielbicielem dobrych 'kwasów'
Cytat:
ale niech nie perdolą, że w komercyjnej muzyce nie ma dropów
Tu się zgodzę. W zasadzie, dla mnie drop to właśnie charakterystyczna część, tej komercyjnej 'elektroniki'.
TB303, byłem przekonany, że chodzi o skrót "To Be Free, Or Free" Co do samego syntezatora: klasa sama sobie, niestety posiadam tylko jako VSTi, ale i tak jak mnie wena złapie, to coś tam majstruję
Cytat:
byłem przekonany, że chodzi o skrót "To Be Free, Or Free"
Nie no, za głupi jestem, by takie coś wymyślić
Cytat:
ale i tak jak mnie wena złapie, to coś tam majstruję
Bardzo chętnie przesłucham
Nie ma dropu ale jest milutka laseczka po prawej!
dla mnie dubstep jest bardziej komercyjny, grany w kazdym klubie 16+, w kazdej nutce w radio.. Hosue ma swoj klimat, jest przyjemny.
@pariota93, kurwa człowieku podaj mi choć jedną stację w Polsce gdzie grają dubstep .
TB303 napisał/a:
Co kurwa? Proszę mi nie obrażać tych gatunków, mówiąc, że to komercyjne gówno na filmie to cokolwiek z tych dwóch.
No chyba nie.
no chyba kurwa nie komercyjny ten house... eksperci purysci zamknięci w jednym gatunku... tak się każdy zna na rodzajach elektroniki... wyjaśniam to jest progressive house. słucham praktycznie każdej elektroniki bardziej lub mniej undergroundowej, ale nazywanie tego komercją to już przegięcie... w której stacji to grali?? słyszeliście o Ericu Prydzu, Pryda lub Cirez D?? komercyjny house to jest Call on me w jego wykonaniu a nie to...
@up kolego nie zrozumisłeśjego komentarze, on nie mówił, że to komercha, tylko pokazywał, że to tradycyjny deep house. A autor tematu to debil bo uznał że w komercyjnych utworach nie ma dropa. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów