18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kiedy Nie Ma Dropu
Darkstep • 2016-02-16, 12:20
To uczucie: kiedy pomylisz festiwale i zamiast przyjść na Dubstep/DNB, wpadasz na komercyjny house...i nie ma dropu.

ukryta treść
Dla niewiedzących: Drop - kwintesencja muzyki elektronicznej, ten moment kiedy wpadają wszystkie połamane dźwięki, sekwencja taneczno-ryjąca
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaratHS 2016-02-16, 12:26 11
Darkstep napisał/a:

Dla niewiedzących: Drop - kwintesencja utworów głównie dubstepowych i drum'n'bassowych, ten moment kiedy wpadają wszystkie połamane dźwięki, sekwencja taneczno-ryjąca

Ej nie ograniczaj się do dubstepe czy dramenabejsu. Nie to, że się przypierdalam, ale lepiej byłoby gdybyś napisał, że to kwintesencja muzyki elektronicznej.
Zgłoś
DMT 2016-02-16, 12:29 16
Przyjemniutka ta laseczka po prawej.

MaratHS, dokładnie
Zgłoś
Darkstep 2016-02-16, 12:34 1
MaratHS napisał/a:

Ej nie ograniczaj się do dubstepe czy dramenabejsu. Nie to, że się przypierdalam, ale lepiej byłoby gdybyś napisał, że to kwintesencja muzyki elektronicznej.

Znaj moją dobroć, specjalnie dla Ciebie wyedytowałem. Cheers.
Zgłoś
_................_ 2016-02-16, 12:38 14
@autor. A co niby w komercji nie ma dropów? Bigroomy czy Melbourne bounce są oparte właśnie na dropach.

A poza tym dubstep czy drum n bass to raczej nie mają dropów takich o jakich każdy myśli.
Specjalista od siedmiu boleści.

To jest typowy komerycjny electro house, i powiedz, że tu dropa nie ma, to co pokazałeś to jakiś deep czy techhouse.
Zgłoś
-Vanilla- 2016-02-16, 12:44 15
Odbiegając od tematu; IMO najlepsze dropy są w hardstyle/hardcore

Aczkolwiek nie pogardzę też muzyką typu progressive/uplifting trance i liquid dnb
Zgłoś
Sinus 2016-02-16, 12:47 28
Laska ślini się do niego jak głodny pies na widok karmy a on o jakimś dropie pierdoli
Zgłoś
MaratHS 2016-02-16, 12:49 9
-Vanilla- napisał/a:

Odbiegając od tematu; IMO najlepsze dropy są w hardstyle/hardcore

To ludzie w Polsce słuchają Hardstyle'u? Myślałem, że jestem jedyny... kobieto wyjdź za mnie.
Zgłoś
DMT 2016-02-16, 13:00
MaratHS, nie, nie jesteś jedyny
Zgłoś
Novik 2016-02-16, 13:04 1
trochę prawdziwe i smutne :/
Zgłoś
Kevq 2016-02-16, 13:11
Przecież widać że drop był wrzucony : )
Zgłoś
i................y 2016-02-16, 14:45 1
Jak to nie ma dropsów? Chyba nie powiesz mi, że ci wszyscy ludzie nie są naćpani.
Zgłoś
SolarisN1 2016-02-16, 15:30 4
Trochę nie moja bajka, bo ja słucham schranzu, minimali, deepów i liquidów, ale od 3:58 poniżej mamy klasykę dropu w muzyce elektronicznej:

Zgłoś
DMT 2016-02-16, 15:56 3
SolarisN1, sadistic.pl/vines-zbiorczy-vt279303,180.htm3571632

Tu wrzucałem 2 lata temu, chyba najlepszy kawałek Angerfista (a w sumie remix, jego autorstwa)
Zgłoś
SolarisN1 2016-02-16, 16:31 1
MaszAyahuaskę napisał/a:

SolarisN1, sadistic.pl/vines-zbiorczy-vt279303,180.htm3571632

Tu wrzucałem 2 lata temu, chyba najlepszy kawałek Angerfista (a w sumie remix, jego autorstwa)

A wiesz, ten kawałek co wrzuciłeś byłby naprawdę obiektywnie dobry, gdyby tam była linia basowa ze schranzu taka co łeb rozkurwia, a tak to strasznie płasko jakoś jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem