kiedy losujesz tematy do napisania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pedalski kuc i mleko sojowe tłumaczą do czego mu ten gumowy kutas.
od razu wiedziałem że pedał jak karton zobaczyłem, chuja do pyska pewnie pcha, ale laktoza i gluten mu szkodzi
Tak Velture wybiera tematy
Awww.
Gdy Wiliam Hearst nie miał tematu do napisania, to zepchnął swojego pracownika z mola do morza i mierzył ile czasu potrzebują ratownicy aby go wyciągnąć.
Innym razem sprowokował wojnę między USA a Hiszpanią, a następnie kupił łódź, uzbroił ją, załadował na nią swoich dziennikarzy i wysłał na front aby pozyskiwać relację z walk. A gdyby była nuda na froncie to dziennikarze mieli sami atakować Hiszpanów. Ahhh, złota era dziennikarstwa brukowego.
Gdy Wiliam Hearst nie miał tematu do napisania, to zepchnął swojego pracownika z mola do morza i mierzył ile czasu potrzebują ratownicy aby go wyciągnąć.
Innym razem sprowokował wojnę między USA a Hiszpanią, a następnie kupił łódź, uzbroił ją, załadował na nią swoich dziennikarzy i wysłał na front aby pozyskiwać relację z walk. A gdyby była nuda na froncie to dziennikarze mieli sami atakować Hiszpanów. Ahhh, złota era dziennikarstwa brukowego.
W oryginale tytuł brzmiał "jak tworzy się tytuły artykułów w vice"
Co to vice to macie na filmie
Co to vice to macie na filmie
Ja pierdole. Poziom intelektualny użytkowników jest niski jak krawężnik. Na filmie celowo jest pedalski kuc i mleko sojowe, ale pewnie przyjdzie kolejny 'yntelektualista' i zacznie tłumaczyć, że oni wiedzieli tylko tak ironicznie pisali. No ale kurwa niby jak ironicznie pisali skoro nie komentują wydarzeń na filmie tylko wygląd aktora?
@up
Nie zesraj się.
Nie zesraj się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów