... ale krucho u ciebie z kasą.
(tłumaczone luźno, źródło na dole)
Złodzieje ukradli 30tyś prezerwatyw z magazynu w Las Vegas
Policja w Las Vegas szuka gumowych rabusiów.
W magazynie w mieście grzechu należącym do szwedzkiej firmy produkującej zabawki dla dorosłych doszło do kradzieży... Nie raz ale dwa razy.
Za pierwszym razem, w piątek, złodziej ukradł opakowanie liczące 30000 kondomów.
Jednak to nie wystarczyło.
W sobotę złodzieje wrócili i staranowali wejście swoim autem.
Tym razem ukradli pudła z gadżetami erotycznymi o wartości 15tyś dolarów.
Na blogu firma Lelo zadała jedno pytanie:
"Co to za imprezę robią ci ludzie? Mogliśmy ich zwyczajnie sponsorować czy coś".
W swoim wpisie Lelo nazywa złodziejów "najbardziej napalonymi przestępcami w historii"
Przedstawiciel Lelo, Davor Solvo, powiedział, że ktokolwiek ukradł te sex zabawki prawdopodobnie nie zajebał ich do celów testowych
Dodał, że sprawcy zostali nagrani przez monitoring a nagranie trafiło na policję.
źródło: edition.cnn.com/2017/05/31/us/condom-warehouse-theft-trnd/
Hehe. Dobra impreza się szykuje
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
(tłumaczone luźno, źródło na dole)
Złodzieje ukradli 30tyś prezerwatyw z magazynu w Las Vegas
Policja w Las Vegas szuka gumowych rabusiów.
W magazynie w mieście grzechu należącym do szwedzkiej firmy produkującej zabawki dla dorosłych doszło do kradzieży... Nie raz ale dwa razy.
Za pierwszym razem, w piątek, złodziej ukradł opakowanie liczące 30000 kondomów.
Jednak to nie wystarczyło.
W sobotę złodzieje wrócili i staranowali wejście swoim autem.
Tym razem ukradli pudła z gadżetami erotycznymi o wartości 15tyś dolarów.
Na blogu firma Lelo zadała jedno pytanie:
"Co to za imprezę robią ci ludzie? Mogliśmy ich zwyczajnie sponsorować czy coś".
W swoim wpisie Lelo nazywa złodziejów "najbardziej napalonymi przestępcami w historii"
Przedstawiciel Lelo, Davor Solvo, powiedział, że ktokolwiek ukradł te sex zabawki prawdopodobnie nie zajebał ich do celów testowych
Dodał, że sprawcy zostali nagrani przez monitoring a nagranie trafiło na policję.
źródło: edition.cnn.com/2017/05/31/us/condom-warehouse-theft-trnd/
Hehe. Dobra impreza się szykuje