Najwyższy czas upominać się i walczyć o prawa mężczyzn do równego traktowania
Nie mój kanał z YT, lecz warto posłuchać
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego jak się zapytają to identyfikujesz się jako kobieta i c🤬ja mogą zrobić haha
Ponieważ zmieniło się prawo odnośnie określenia przez sąd "puci", i nie trzeba już pozywać rodziców, sugeruję założenie sprawy o zmienę "puci", uzyskanie statusu kobiety, i wtedy przejdziesz w wieku 60 lat na emeryturę, zyskując min. 200k PLN przez 5 lat w stosunku do swojej poprzedniej puci
Nie ma co chłop zna się na rzeczy i może na kolejne wybory startować na prezydenta
Facet mówi bez ruszania ustami, rzeczywiście MOCNY FILM.
A tak serio to chłop zdziwiony że rasizm i dyskryminacja działa tylko w jedną stronę.
Prysznic 2x w tygodniu dla murzyna? Sam nie wiem czy to dla nich nagroda czy kara jak w domu biorą 2x w miesiącu.
Konstytucja to taki zbiór kawałów, szczególnie lubiany przez "naszych" polityków.
Will70 napisał/a:
uzyskanie statusu kobiety
To nie takie proste. Właściwie to nie masz szans o ile nie jesteś jakimś Margotem, Rafalalą czy innym znanym zboczeńcem. Przed sądem zeznają biegli, lekarz a sąd i tak może te opinie podważyć.
[ Dodano: 2025-03-13, 23:35 ]
zn506 napisał/a:
To nie takie proste. Właściwie to nie masz szans o ile nie jesteś jakimś Margotem, Rafalalą czy innym znanym zboczeńcem. Przed sądem zeznają biegli, lekarz a sąd i tak może te opinie podważyć.
No nie jest proste, ale żaden psycholog nie zaryzykuje wydania opinii, że jednak jesteś normalny, w tym poj🤬ym świecie LGBT. 😆
czyli r🤬a tego operatora ale jest wk🤬iony, bo teraz nie da rady z powodu jego okresu
Takie p🤬lenie i przedłużanie tematu zamiast powiedzieć od razu ocb. Walcz o swoje prawa, a nie płacz jak ciota. Mi się już udało to wywalczyć w sądzie, a to dopiero początek mojej drogi..J🤬 feministki